O idee de cadou pentru Craciun!

Ce faci atunci cand te trezesti cu 90 de ani mai repede, in timp ce te afli la bordul unei nave spatiale care calatoreste spre o planeta indepartata?

Cu siguranta daca esti Jennifer Lawrence si il ai alaturi pe Chris Pratt, stii ce trebuie sa faci ca sa supravietuiesti. Din 23 Decembrie apare in cinematografele de la noi din tara filmul de aventura, drama si fictiune, “Passengers”.

Cu toate ca are doar 26 de ani (15 august 1990), Jennifer Shrader Lawrence este cea mai bine platita actrita din lume. De asemenea, Lawrence este si cea mai tanara persoana care a fost nominalizata la Academy Award, de patru ori.

Filmele in care a jucat, seria Hunger Games, franciza X-men, Silver Linings Playbook, American Hustle, Joy, au avut incasari de peste 5 miliarde de dolari la nivel mondial. Aceasta joaca un rol important si in lupta pentru egalitatea dintre sexe, fiind o sustinatoare infocata a feminitatii.

Daca nu stiti ce sa faceti cu doar o zi inainte de ajunul celei mai asteptate sarbatori din an, atunci o rezervare la cinema poate parea solutia salvatoare. Urmariti trailerul oficial de mai jos!

Puteti face chiar si un cadou unui prieten sau unei persoane apropiate o astfel de invitatie la film. Este un fel de sugestie de cadou pentru Craciun.

sursa imaginii: printscreen youtube.com