O matusa cate te poate scoate din sarite doar prin prezenta

Are M. o matusa, sa ii traiasca. Daca stai doar o ora cu ea iti vine sa iti curmi zilele si nici macar nu exagerez, din pacate.

Nu sunt misogin, asa ca tot ce voi scrie mai jos nu trebuie interpretat, ci luat ca atare.

Matusa asta este femeia perfecta. Inteligenta, descurcareata, frumoasa. Asa se crede ea. Realitatea este departe de ceea ce crede.

Genul de om cu care orice discutie ai, stie subiectul, il stapaneste. Este acel om care se baga in orice, chiar daca atunci a auzit prima data subiectul are ceva de spus.

O matusa care le stie pe toate

N-am mai auzit de mult femei zicand ca “toti barbatii sunt porci”. Va amintiti femeile din generatia aia, nu-i asa?

Femeile care considera ca barbatul de langa ele este un porc, un magar si asa mai departe. Cu toate astea sunt impreuna cu el. Ceea ce spune multe despre ele.

Acestea sunt femeile care considera ca daca ele, suficient de inteligente, au ales un astfel de magar, toti sunt la fel. Pentru ca ele au ales ceea ce e mai bun, spuma, miezul, deci prin comparatie sau prin eliminare, restul sunt mai rau.

Cat de trista si limitata in gandire trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva? Cat de multa tristete trebuie sa ai in tine? Foarte multa!

Tot ceea ce urasc

Deci, ce mi-au auzit urechile despre barbati zilele astea, probabil prea multe. Nu stiu daca le voi putea digera sau uita pana la urmatoarea intalnire, sper sa fie doar de Craciunul urmator (cel mai repede).

Pe langa subiectul ei preferat “barbatii”, am mai auzit si despre cel mai mare dusman al vietii noastre.

Nu tutunul, nu alcoolul, poluarea sau incalzirea globala, ci telefoanele mobile sau mai bine zis campurile eletromagnetice generate de acestea.

Da, tipa a terminat Politehnica atunci cand noi doar ne nasteam, asa ca sigur stie despre ce vorbeste. Va recomand sa lasati jos telefoanele mobile si sa incercati sa renuntati la ele. Sigur veti impresiona o matusa.