O reclama poate spune multe, trebuie doar sa-i intelegi mesajul!

Atunci cand o reclama e mai buna decat multe alte lucruri pe care le-ai fi putut face in 5-15 minute din viata ta. Despre asta vreau sa scriu astazi.

Pentru cei care nu stiu deja, uneori imi place sa postez cateva reclame care mi-au ajuns “la suflet” (in cazul in care exista asa ceva). Mai exact, reclame care m-au impresionat.

Pasiunea asta pentru reclame nu o am de mult timp, doar de cand sunt cu M.. E un fel de pasiune imprumutata de la ea.

Pentru ca a lucrat si in acest domeniu, acum circa 10 ani, M. a inceput sa-mi arate periodic (uneori zilnic) reclame bune – foarte bune.

O reclama buna …

Cu scenarii gandite in cel mai mic detaliu, actori talentati si o poveste gata sa-ti schimbe viata. Multe dintre ele le stiti si voi si poate v-au facut sa plangeti in repetate randuri.

De multe ori am postat pentru ca sunt momente in care o astfel de reclama chiar iti poate schimba viata. Sunt si reclame romanesti foarte bune, reclame care probabil nu au succes la TV.

Voi posta trei, ultimele pe care le-am vazut recent. Sunt convins ca imi voi aminti mai multe si voi regreta ca nu le-am postat, dar atat pot la aceasta ora.

Cate ceva despre femei puternice, mai exact despre Bertha Benz. Exact … Benz! A fost filmata in Romania.

Alege sa citesti printre randuri

Nu-i asa ca parca iti apreciezi mai mult partenera de viata?

Pentru ca tot e seara si urmeaza sa ne spalam pe dinti (sau asa ar fi normal). O reclama nu neaparat emotionanta, cat responsabila!

Ar trebui sa vedem mai des acest gen de reclame.

Si nu in ultimul rand, o reclama care are ceva de zis. Cu suflet, ca sa fim ceva mai umani.

Voua va plac reclamele? Care este preferata voastra?