O seara frumoasa stricata de un imbecil!

Daca sunteti in cautarea unui film bun, va recomand sa mergeti la “The Hitman’s Bodyguard”! L-am vazut aseara si am iesit din sala de cinema cu o stare generala de buna dispozitie. Merita!

Combinatia dintre actiune si umor este echilibrata, iar “chimia” dintre Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson merita “studiata” pas cu pas.

Un film bun iti poate schimba viata, chiar si doar pentru o scurta perioada de timp!

Nota filmului pe imdb este de 7.1, o nota destul de buna pentru o comedie si pentru un film care a avut bugetul estimat de circa 30 milioane de dolari.

Cu gandul la Ryan Reynolds, am realizat ca anul trecut am omis sa va recomand “DeadPool” (nota imdb 8.0). Din acest motiv, profit de ocazie si o fac acum: urmariti-l!

Dupa ce vezi un astfel de film (oricare dintre cele doua recomandate mai sus), iesi din sala de cinema cu o energie “constructiva”. Te crezi un fel de mini-supererou, un om capabil sa-si indeplineasca visele si sa traiasca viata pe care si-o doreste.

Din sala de cinema si pana acasa, circa 20 de minute pentru ca era tarziu si nu era trafic, am avut ceea mai buna energie posibila.

O experienta nu tocmai placuta

Totul a durat pana cand am intrat in complex si am realizat ca “universul” vrea sa-mi aminteasca ca sunt doar un simplu om care traieste in Romania.

Un vecin, turc, cu un Mercedes CLS alb (an aprox. 2014), parcase pe mijlocul drumului. Nu se putea trece pe langa el, poate doar un Smart sau o masina la fel de lata.

Parcase la doar 5 metri distanta de cabina celor care asigura paza si ordinea in complex (BGS), ironia sortii.

Il intreb pe angajatul din acel post de ce l-a lasat sa parcheze asa si imi raspunde ca domnul respectiv nu l-a bagat in seama, ca l-a ignorat.

Unii considera ca a fi mai presus de bunul simt este “smecherie”

Asta in conditiile in care erau 2 locuri de parcare libere pe care vecinul cu Mercedes putea stationa sau putea sa apropie masina de una dintre marginile drumului, ca sa aiba si altii loc pe langa.

Nu, domnul “turc” voia sa demonstreze ca el face lege si ca nimeni nu are ce sa-i faca! Si asa a si fost.

Eu si inca vreo doua masini care voiam sa trecem pe acolo am ocolit toate blocurile ca sa ajungem pe partea cealalta.

Astfel de oameni merita sa-si invete lectia intr-un fel cat mai “urat” posibil, poate tocmai de la un “altfel” de supereroi.

Daca se va mai repeta istoria, am o idee geniala despre cum voi incerca sa-l fac sa inteleaga ca nu e tocmai Dumnezeu sau Allah sau mai bine zis Muhammad (Mohammed).

sursa imaginii: http://bit.ly/2wLdNmr