Oferta de Black Friday: peisaje din natura

Astazi vreau sa fac un gest “umanitar” pentru toti cei care au ochii rosii de la “vanatul” promotiilor de Black Friday. Daca ati cautat astazi chiar si cele mai “inutile” obiecte doar pentru a vedea daca “merita”, daca aveti deja instalate toate add-on-urile care iti afiseaza preturile din trecut pana in prezent, atunci cu siguranta aveti nevoie (la fel ca si mine) de cateva imagini care sa va scoata din aceasta rutina.

Sa nu uitam ca “Mama Natura” (nu, nu ma refer la romanca noastra) este un artist prin definitie, un artist care reuseste sa ne surprinda in fiecare zi cu maretele ei opere de arta.

Asadar, daca sunteti indragostiti de tot ce inseamna peisaje nemaiintalnite, “clatiti-va” ochii cu imaginile din randurile de mai jos!

Abraham Lake-Canada Angel Falls-Venezuela Antelope Canyon-Arizona Cenote Semula-Mexico Dog Island-Panama Glow Worm Caves-Australia Lady Musgrave Island-Australia Lake Kaindy-Kazakhstan Mendenhall Ice Caves-Alaska Moon Hill-China Mount Roraima-Venezuela Pamukkale-Turkey Plitvice Lake-Croatia Red Beach-Panjim Richat Structure (Eye Of Sahara)-Sahara Stone Forest-Madagascar Tianzi Mountain-China Tulip Fields-Netherlands Vaadhoo Island-Maldives Yakushima-Japan

Dintre toate aceste frumuseti naturale eu am reusit sa vad “in real life” doar lacurile din Croatia, Plitvice. Am avut doar o singura zi la dispozitie sa le vizitez si trebuie sa recunosc ca a fost o experienta extrem de obositoare, dar si foarte frumoasa. Voi ce ati vizitat pana acum dintre toate aceste spectaculoase locatii?