Offers!

In ultima perioada cu totii am observat schimbari la cel mai vizitat portal de socializare. Schimbari in bine sau nu, se pare ca domnul Mark le considera bune din moment ce contiua sa le faca.

Una dintre cele mai recente modificari aduse gigantului portal este Offers, un serviciu care vine in ajutorul tuturor celor interesati de promotiile si discounturile oferite de diverse companii pentru anumite produse. Astfel ca Facebook devine un concurent important pentru companiile specializate in reduceri, un exemplu de principal concurent este Grupon, cel mai mare retailer pe acest segment de piata.

Offers a fost lansat pe data de 29 februarie, momentan sunt putine companii care au reusit sa fie incluse in proiect, dar in viitor vor fi implicate mai multe, pe masura ce acest serviciu se va dezvolta. Cu toate ca acest serviciu pare sa vina in ajutorul anumitor utilizatori, o mare parte dintre acestia au fost deranjati de fluxul de informatii publicitare care incep sa apara pe pagina personala.

Deci, nu orice incercare menita sa creasca profitul companiei se tranforma intr-un serviciu care ii multumeste pe toti utilizatorii.