Old McDonald has a Farm

Astazi voi vorbi despre un mamut al mancarurilor fast food, un gigant porducator de satisfactii pentru papilele gustative. Probabil deja stiti ca este voarba de McDonald’s si ale sale lanturi de restaurante raspandite pana in cele mai indepartate colturi ale lumii, cu liste de produse ce te fac sa te intrebi de unde scot atata carne, mai ales ca toata vine semipreparata din America, de la sediile centrale. Probabil fac ei cumva si transporta peste mari si tari, astfel alimentand toate restaurantele la timp pentru ca toata lumea sa fie fericita, noi clientii fericiti ca mancam ceva cu un gust deosebit, fie ca vorbesti despre un burger sau un simplu desert, ei isi incaseaza roadele muncii, respectiv banii.

McDonald’s o sa lanseze in curand un produs in exclusivitate doar pentru Franta,va fi prezent in toate cele 1228 de restaurante, se numeste McBaguette si este o combinatie unica intre burger-ul clasic din carne de vita, branza frantuzeasca si mustar.

De ce doar Franta?  Sincer nu stiu… fie e doar inceputul unor lanturi de exclusivitati impartite pentru fiecare tara in parte, fie doar testeaza ceva nou si asteapta un feedback din partea francezilor, o piata foarte importanta pentru batranul Mac.

Bagheta va costa in jur de 17 lei astfel va fi putin mai ieftina decat pretul unui sandwish normal in Franta, ceea ce este un atuu pe care se si bazeaza mamutul fast food-urilor.