Orange Bank si Netflix in limba romana!

Zilele astea primim vesti bune de la Orange si Netflix!

Asa cum probabil stiti deja, ma numar printre clientii celor doua servicii mai sus mentionate si sunt multumit de ele.

Cu toate ca destul de multi utilizatori Netflix din tara noastra sunt nemultumiti de numarul filmelor disponibile in “biblioteca” lor, se pare ca serviciul este in plina “crestere” in Romania.

Motiv pentru care, cei din conducerea Netflix au anuntat ( in cadrul conferintei organizate pentru prezentarea starii financiare din primul trimestru al acestui an ) ca isi vor extinde limbile disponibile in luna care urmeaza: Thailandeza, Ebraica si Romana.

Nu a fost specificat exact ce va insemna pentru utilizatorii romani aceasta noutate, dar probabil vor introduce subtitrari in limba romana pentru toata libraria de filme(de cateva luni, toate filmele noi incarcate contin subtitrare in limba romana).

Ar mai putea introduce si o interfata in limba romana sau ar putea primi finantare filmele facute sub sigla Netflix in tara noastra. Probabil aceste doua presupuneri sunt doar de domeniul viitorului indepartat, depinde foarte mult de cat de mult va creste numarul utilizatorilor Netflix in Romania. Daca vor fi rentabile sau nu!

In alta ordine de idei, grupul Orange va lansa Orange Bank in data de 6 iulie, prima data in Franta. Va fi prima banca digitala detinuta de acest operator de telefonie mobila.

Acest sistem bancar va putea fi folosit ca si unul normal. Vor putea fi efectuate toate tipurile de plati, prin orice fel de transfer, va exista un card aferent contului bancar.

Magazinele Orange vor functiona in timpul zilei si ca si sediu bancar, iar taxele de administrare vor fi foarte mici, ceea ce va atrage multi clienti.

Nu a fost anuntata data la care va aparea acest nou sistem bancar si in tara noastra, cu siguranta nu anul acesta, zic eu! Pana acum Orange Bank nu pare a fi un serviciu “inovator”, ramane sa vedem prin ce isi va “atrage” clientii!

sursa imaginii: netflix.com si wikimedia.org