Partea buna in a nu fi o tara civilizata!

Nu este prima data cand auzim ca in SUA au murit zeci de oameni impuscati din cauza ca vreun “nebun” si-a facut “de cap”.

Sute de americani mor in fiecare an pentru ca astfel de persoane au voie sa detina arme si ajung sa le foloseasca irational.

Masacru in Las Vegas!

Industria armamentului este puternica si produce miliarde de dolari, in intreaga lume. Americanii au fost mai “inteligenti” si au acordat “libertate” in acest domeniu, motiv pentru care in prezent foarte multe familii au in casa cel putin o arma pentru autoaparare.

In zilele care urmeaza o sa fie plin internetul de #prayforVegas, deoarece un astfel de “nebun” a ajuns sa omoare mai bine de 50 de persoane (in jur de 58) si sa raneasca peste 500 (din datele de pana acum).

Intreaga intamplare a avut loc in Las Vegas la un concert muzical la care erau peste 20.000 de oameni (a fost si Ziua Internationala a muzicii in 1 octombrie). Din senin, asupra acestei multimi de oameni, a inceput sa “cada” o “ploaie de gloante”.

Toti nebunii au arme!

Dintr-o camera de hotel, un american (in varsta de 64 ani), care avea la el cateva arme de vanatoare a inceput sa traga in oamenii care erau la concertul din apropiere (aproape vis-a-vis). Acesta, criminalul, in momentul de fata este mort, s-a sinucis.

Probabil isi dorea sa depaseasca recordul de “mass shooting”, care era de 49 de morti intr-un club de noapte (parca din Orlando).

Cam asta se intampla doar pe meleaguri civilizate. La noi in tara, din fericire, este ceva mai dificil sa obtii un permis de port-arma si o arma, ceea ce ne face sa ne simtim ceva mai in siguranta.

In plus, ca sa ajungi sa ai in casa un intreg arsenal este deja foarte greu. Putem merge linistiti la concerte!

sursa imaginii: http://bit.ly/2qgJP64