Pasiunea pentru mancare

In vara anului 2014 aparea filmul lui Jon Favreau (scriitor, director si actor in rol principal), “Chef”. In cazul in care nu l-ati vazut pana acum il puteti urmari, recomand cu incredere!

Daca sunteti gurmanzi ar fi bine sa mancati inainte de a urmari filmul sau sa aveti ceva “de rontait” langa voi, pentru ca o sa salivati intens.

Ideal ar fi sa fie ceva cu putine calorii, pentru ca de obicei atunci cand nu suntem atenti la ceea ce consumam riscam sa o facem in “cantitati industriale”.

O experienta culinara aparte, pentru toate gusturile.

Eram sigur ca acest gen de “street food” va prinde foarte bine si la noi in tara. Daca as fi avut bani de investit sau vreun talent in ceea ce priveste bucataria (de orice gen), mi-ar fi placut sa am si eu o astfel de “afacere”.

Anii au trecut, treptat au aparut in capitala si in orasele mari furgonete specializate in mancare gustoasa si rapida.

Unele au avut succes si rezista si in ziua de astazi, altele au murit pentru ca le lipsea “pasiunea”. Pana la urma daca vrei sa faci ceva de durata, pe langa munca iti trebuie si putin talent si pasiune.

Festivalurile de tip street food au devenit populare

Cert este ca acum exista diversitate, ceea ce este foarte bine. Acum putem alege dintre mai multe tipuri de mancaruri, nu doar burgeri. Exista chiar si truck-uri care ofera bauturi alcoolice, cafea sau dulciuri.

Trebuie doar sa mergeti in zonele in care acestia au “parcat” si te vei bucura de experienta unui restaurant pe roti cu o mancare care sa-ti incante papilele gustative.

Un festival de tip street food este tocmai in acest weekend, intre 7 si 10 septembrie, asadar mergeti sa “degustati” tot ceea ce va este pe plac.

sursa imaginii: http://bit.ly/2gHaXVG