PFA Colteanu Cosmin – Servicii Webdesign si Content Writter

PFA Colteanu Cosmin ofera servicii de content writter la preturi incepand cu 3 lei pe articol, pe diverse categorii, printre care: sport, fitness, it, divertisment, general, etc. De aproximativ 5 ani lucram in domeniul webdesign, advertising, seo si ne laudam cu clienti din toata Romania. Datorita unor cursuri care au reusit sa ne ajute in pregatirea profesionala, am infiintat o firma PFA cu domeniul de activitate Agentie de Publicitate si Webdesign. Mai bine spus, noi ne ocupam de tot ceea ce inseamna un website, de la realizarea lui si pana la lansare si promovare, echipa noastra se ocupa de webdesign.

Totul a pornit dintr-o ambitie din cauza persoanelor care ofereau diverse servicii la preturi foarte mari. Sunt oameni care scriu articole de la 20 de lei pana la 100 de lei, ceea ce este foarte mult. Preturile noastre pornesc de la 2 lei pe 100 de cuvinte si ajung pana la 20 de lei pentru 1000 de cuvinte. Pentru un articol de 500 de cuvinte (unul de calitate) va putem oferi pretul de 10 lei. In trecut am avut pana la 80 de blog-uri gazduite de noi dar, pentru ca am dorit sa ne extindem, am luat decizia de a mai vinde din ele. Blog-urile promovate de noi incep de la pagerank 1 si ajung la pagerank 5. Ne angajam ca serviciile prestate sa fie finalizate in cel mai scurt timp, ca dovada sta viteza de finalizare pe care am avut-o si pana acum.

PFA Colteanu Cosmin poate realiza un website in cateva zile, un articol de 500 de cuvinte in 5-10 minute, iar o promovare de succes poate fi facuta ca la carte intr-un timp scurt. Am intrat pe aceasta piata pentru a arata ca la un pret mai mic putem face acelasi lucru, poate chiar mai bine decat ceilalti. Pentru fiecare client avem pregatit cate un bonus, astfel pentru achizitionarea a 10 articole de 500 cuvinte va putem oferi bonus inca 2 articole de 300 cuvinte.

Numele meu este Colteanu Cosmin si sunt administratorul acestei firme, persoana care a reusit la varsta de 16 ani sa intre in lumea business. Imi amintesc primul site pe care l-am realizat singur, fara nici un ajutor. Dupa ce l-am vandut cu suma de 500 lei, pentru mine a reprezentat inceputul unei cariere de succes. Nu am fost incurajat nici de prieteni si nici de familie, cu toate acestea am trecut peste cuvantul tuturor si am avut incredere in mine. Am reusit sa ajung departe si asta doar datorita ambitiei. Performanta la care am ajuns se masoara si in notele de la cursurile de perfectionare: Advertising 9,85 si Webdesign 8,73. Pe langa acest aspect, viteza de scris la tastatura depaseste 100 de cuvinte pe minut.

De-a lungul timpului am colaborat cu diverse persoane din lumea internetului, iar in momentul de fata suntem in colaborare cu 5 Agentii de Publicitate.  Ma bucur ca am posibilitatea de a scrie pe acest site si chiar as dori sa colaborez cu cei care citesc blog-ul. Voi oferi pana la 20% reducere pentru clientii care vin de pe acest site.

La capitolul webdesign, firma noastra se lauda cu realizarea a peste 100 de site-uri, majoritatea fiind pe platforma wordpress. Ne place sa invatam lucruri noi, de aceea orice sugestie care ne poate fi de folos este bine venita. Modul nostru de a promova un site este 100% natural, nu lucram cu black seo, ci pe un seo natural.

Echipa PFA COLTEANU COSMIN va multumeste pentru sprijinul acordat, iar cei care doresc sa colaboreze cu noi pot accesa site-ul http://colteanucosmin.com