Piesele auto din parcurile de dezmembrari

M-am gandit ca ar fi bine sa scriu si despre piesele auto second hand, pentru ca este un subiect destul de dezbatut si de actualitate la noi in Romania. Mai ales acum cand se anunta scaderi de salarii si preturi mari.

Faptul ca salariile sunt mici la noi in tara nu ne mai mira de mult, se pare ca romanul s-a obisnuit cu “greul”. Ce ne facem insa daca avem nevoie urgenta de o reparatie la masina si nu prea dispunem de banii necesari cumpararii unei piese auto noi?!

Am auzit si eu de faptul ca la dezmembrari auto gasesti piese auto second hand ce-i drept, dar sunt originale. Dar si de faptul ca parcurile de dezmembrari autorizate ofera chiar si garantie pentru piesele pe care le comercializeaza.

Pana acum am tot vazut prin judet, chiar si prin alte judete, tot felul de parcuri de dezmembrari, dar nu am fost pus in postura de a intra intr-un astfel de loc.

Putem apela si la parcurile de dezmembrari

Am avut insa o problema destul de mare la masina mea si trebuia sa platesc foarte multi bani pe o piesa noua. Mai exact, era vorba despre o cutie de viteze care costa destul de mult.

M-am tot plans la niste prieteni si unul din ei mi-a recomanat sa incerc la un parc de dezmembrari auto sau sa caut pe internet, pentru ca acolo gasesc cel mai repede.

La recomandarea prietenului meu am intrat pe un site www.dezmembrarisipieseauto.ro pe care si eu il recomand cu incredere. Cu usurinta am plasat o cerere pentru o piesa pentru o cutie de viteze si in cateva ore am fost contactat de mai multe parcuri de dezmembrari din tara.

Am gasit si ce aveam nevoie si am platit un pret rezonabil, iar cel de la care am cumparat mi-a oferit si garantie. Am fost multumit.

Cumpararea pieselor auto online este foarte sigura. Gasesti mult mai repede ceea ce cauti, pentru ca tu doar plasezi o comanda cu ceea ce ai nevoie.

Comanda se plaseaza cu usurinta

Aceasta comanda ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari inscrise pe website si ei iti fac oferte, cu pret si tot ce ai nevoie. Tu nu trebuie decat sa astepti si sa accepti oferta care iti convine cel mai mult.

Nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca prin cumpararea online vei gasi piese pentru orice fel de marca si model de masina. Asa ca, apeleaza cu incredere la shopping-ul online, pentru ca este sigur si eficient.

Mie unu mi-a convenit foarte mult, pentru ca am salvat timp si bani si am fost foarte multumit de cutia de viteze pe care am cumparat-o de la dezmembrari.

Nu este nicio rusine. Foarte multi dintre prietenii mei au apelat si ei la piese auto din dezmembrari si au fost extrem de multumiti, mai ales ca piesele sunt originale.

De multe ori piesele care nu sunt originale se strica mai repede decat cele achizitionate de la dezmembrari auto. In plus, dam mult mai multi bani pe ele.

sursa imaginii: http://bit.ly/2kSKDec