Plictiseala in metrou?!

Cu totii stim ca traficul din frumoasa noastra capitala este infernal, acesta fiind o sursa importanta de nervi si stres. De foarte multe ori este mai usor si mai rapid sa optam pentru un mijloc de transport in comun (in mod special pentru metrou deoarece este extrem de rapid) atunci cand dorim sa ajungem la o anumita locatie. Iar pentru a preveni plictiseala care poate aparea atunci cand petrecem mai mult timp in trafic este important sa avem o sursa de divertisment. Deoarece foarte multe persoane, in special cele tinere, detin telefoane inteligente cu o conexiune la internet, stiri mondene online a devenit optiunea ideala pentru petrecerea timpului din trafic.

In acest fel aflam numeroase informatii, intr-o maniera simpla si rapida, nu sesizam cum trece timpul si suntem in permanenta legatura cu tot ceea ce se intampla in frumoasa noastra tarisoara, si nu numai. Aceasta modalitate de informare este la fel de bine apreciata atat de catre barbati, cat si de catre femei, fiecare sex avand posibilitatea sa isi aleaga stirea sau informatia dorita. Cu siguranta barbatii opteaza cel mai des pentru stiri sportive, in acest fel reusesc sa fie la curent cu noutatile din universul sportiv, cu echipa sau cu jucatorul preferat. Selectand rubrica dorita aflam cele mai noi informatii, suntem la curent aproape in timp real cu ceea ce conteaza.

Stirile sunt concepute astfel incat fiecare persoana, indiferent de varsta, sex, studii sau preferinte, sa poata petrece momente de calitate online. Trebuie sa recunosc ca nu ma dau in vant dupa viata vedetelor sau a sportivilor, insa apreciez fiecare stire care imi ofera informatii noi (in mod special cele care implica tehnologie sau locuri si oameni deosebiti). Cat de mult conteaza informatia pentru viata fiecarei persoane in secolul in care traim, aceasta este o alta “mancare de peste”. Insa atat timp cat aceasta este sintetizata prin propria ratiune si pastrata doar ca si “bine de stiut atunci cand…”, consider ca poate sa fie extrem de utila. Voi ce parere aveti?