Povestea unui olandez care vrea sa-si schimbe varsta

Omul cat traieste invata! Este primul lucru care mi-a trecut prin “cap” despre povestea pe care vreau sa o impartasesc cu voi in randurile de mai jos.

Stim deja ca varsta reala nu este de multe ori aceeasi cu cea biologica. Corpul nostru imbatraneste mai repede sau mai tarziu, in functie de multi factori.

Asa ca nu trebuie sa ne miram cand o auzim pe Jane Fonda (in varsta de 80 de ani) spunand ca se simte de parca este in “floarea varstei”.

Pentru ca unii oameni nu imbatranesc asa de repede si daca ei se simt tineri si pot face lucruri pe care le faceau in tinerete, de ce nu.

Ei bine, tocmai despre asta vreau sa scriu astazi.

Despre povestea unui barbat care vrea sa-si schimbe varsta

Un olandez doreste sa-i fie modificata varsta in cartea de identitate. Acesta sustine ca nu se simte ca si la 69 de ani si ca doreste sa i se “stearga” 20 de ani.

Nu exista precedent pentru aceasta situatie, cu toate ca in Olanda mentalitatea este spre viitor si spre evolutie. Nu stiu daca olandezului i se va aproba cererea. Cred ca nu.

In zilele noastre putem sa ne schimbam pe cale legala sexul, numele, dar momentan nu si varsta.

Medicul olandezului sustine ca acesta are varsta biologica intre 40 si 45 de ani. Tocmai din acest motiv se simte tanar.

Cat de tanar te simti?

Incovenientul barbatului este ca nu poate aplica pe retelele de socializare. De ce? Pentru ca femeile il considera prea “batran” cand isi afiseaza varsta reala.

De la aceasta poveste de viata am ajuns sa stau pe ganduri si sa ma gandesc oare varsta mea biologica care este?

Aveti si voi senzatia ca uneori sunteti captivi intr-un corp prea batran sau prea tanar? Sunt curios sa impartasiti cu mine experienta voastra.

Momentan ma simt de varsta pe care o am. Poate putin cam obosit, dar nu mai batran sau tanar decat imi arata CNP-ul.