Prezentarea iPhone 8 va avea loc in 12 septembrie

Observ ca nu am scris in ultimul timp despre prietenii mei de la Apple si nu vreau sa intrati in panica si sa credeti ca am trecut in tabara adversa.

Intr-un final, a fost anuntata oficial data de prezentare a noului iPhone 8, si anume 12 septembrie.

Asadar, la ora 10 dimineata (ora USA), in Cupertino la Teatrul Steve Jobs (este si primul eveniment din aceasta noua locatie), compania Apple va prezenta mult asteptatul smartphone.

Ce noutati ne vor oferi cei din Cupertino?!

Pana in momentul de fata au aparut o multime de zvonuri despre cum va arata si ce fel de performante va avea iPhone 8, insa nu stim exact cate dintre acestea sunt reale. Tot atunci va fi prezentat si iPhone 7S si 7S Plus.

Cele mai “plauzibile” zvonuri de pana acum, in legatura cu iPhone 8, sunt: ecranul cu diagonala de 5,8 inch (va acoperi total partea frontala), camera duala verticala, camera frontala 3D, sistem de recunoastere faciala (probabil nu va mai avea butonul cu amprenta), incarcare wireless, baterie cu o capacitate mai mare, carcasa din sticla.

Probabil (din punctul meu de vedere mai mult ca sigur) iPhone 8 nu va fi accesibil oricui. Printre presupuneri fiind si cea ca pretul de pornire va fi de peste 1000 de dolari/euro.

Prezentarea iPhone 7S, 7S Plus si iPhone 8

Tot din categoria zvonuri, noile iPhone 7S si 7S Plus vor beneficia si ele de incarcare wireless, carcasa din sticla si probabil camere mai bune. Totul este insa sub un mare semn de intrebare, motiv pentru care trebuie sa mai asteptam inca 11 zile.

In cadrul prezentarii isi vor face “aparitia” si Apple Watch 3 (compatibil cu iPhone 8) si Apple TV 5 (va oferi suport pentru filmele 4k si HDR).

Asadar ne pregatim cu mare interes pentru seara de 12 septembrie si cu siguranta ne vor fi raspunse toate intrebarile legate de noile produse mult asteptate.

sursa imaginii: http://bit.ly/2evBA2B