Prima piscina dintr-un aeroport

Nu cred ca exista persoane in Romania care sa nu fi auzit macar de Punta Cana. Probabil cei mai multi dintre noi au o cunostinta sau un prieten care a fost in concediu acolo.

Cea mai estica provincie a Republicii Dominicane a inceput sa devina apreciata pentru cei care cauta relaxare si odihna, plaje spectaculoase si resorturi de lux.

Aeroportul international din Punta Cana este cel mai aglomerat din Caraibe, fiind si cel mai bine conectat cu exteriorul.

Aeroportul din Punta Cana va avea piscina

Ceea ce trebuie sa stim despre acest aeroport este ca din luna decembrie a acestui an va beneficia de o piscina.

Aceasta piscina panoramica a fost proiectata de catre arhitectul dominican Antonio Segundo Imbert si va avea vedere spre pista de aterizare. Va oferi pasagerilor posibilitatea sa admire avioanele in timp ce decoleaza sau aterizeaza.

Altfel astepti in aeroport 3-4 ore avionul cand poti merge sa faci o baie in piscina. Mai ales acolo unde te poti bucura de temperaturi ridicate aproape tot timpul anului.

Pe langa aeroporturile mari hotelurile au piscine, unele dintre acestea oferind deja vedere spre piste si avioane. Dar niciuna nu este chiar in interiorul aeroportului si atat de aproape de avioane.

Cum ar fi sa avem piscina in aeroportul nostru?

Bineinteles ca nu vor avea acces la piscina decat pasagerii VIP sau vor fi niste costuri care vor “infrana” balaceala oricui doreste sau pofteste. Cu toate astea este o zona de relaxare pe care in momentul de fata nu o mai gasim si in alte parti.

Imaginati-va cum s-ar simti un dominican in concediu in tara noastra atunci cand ajunge pe faimosul nostru aeroport Otopeni. Ar trebui sa se faca un reportaj in care fata lui sa fie in prim-plan.

Lasand gluma la o parte, Romania nu e Punta Cana si nici nu ne-am dori asta! Ce ar mai avea politicienii nostri de furat intr-o tara in care turismul este atat de dezvoltat.

sursa imaginii: http://bit.ly/2yh1NsV