Publicitate prin sms

Ma contraziceam zilele trecute cu un coleg asupra importantei mesajelor, in mod special a celor menite sa faca publicitate unui anumit produs sau serviciu. Acesta incerca sa ma convinga asupra faptului ca cea mai buna metoda de publicitate este cea televizata sau cea online, ca restul sunt doar “de umplutura”. Eu nu ii contestam ideea, doar ca incercam sa ii explic si faptul ca fiecare metoda de publicitate are un anumit public tinta (asa cum este normal si firesc), deoarece anumite produse se vand mai bine in anumite medii si implicit doar anumitor persoane.

Este ca si cum in emisiunea lui Capatos (ca doar o stie o tara intreaga) un agricultor ar incerca sa isi promoveze produsele furajere exceptionale pe care le ofera. Ai innebunit!?! Pai “pitipoancele” care se uita la aceasta emisiune nici nu stiu ce inseamna cuvantul “furajer”, cum ai putea sa le mai si vinzi un astfel de produs. Am ramas placut impresionat atunci cand am descoperit faptul ca exista site-uri care ofera servicii de publicitate prin SMS, deoarece acestea sunt foarte utile pentru mai multe tipuri de companii (mai mari sau mai mici).

Simplu, ieftin si rapid aceste companii pot trimite clientilor informatiile dorite, prin mii de mesaje (trebuie sa stiti ca acestea nu contin marca site-ului respectiv). Atunci cand alegi publicitate prin sms, tu ca si companie, trebuie sa tii cont de nevoile tale si sa iti alegi varianta de abonament pe care o consideri potrivita. Fiecare mesaj trimis are un numar maxim de 440 caractere, asadar suficiente incat sa poti exprima clar si concis ceea ce doresti clientilor sau viitorilor tai clienti.

Exista numeroase oferte, astfel incat preturile acestor SMS-uri Business sa fie extrem de avantajoase, serviciul Bulk SMS este inclus, trebuie doar sa faci alegerea corecta. De asemenea aveti posibilitatea sa va integrati aceasta aplicatie chiar in propriul site, folosind un API Gateway. Indiferent de motivul pentru care alegeti sa folositi aceasta aplicatie, cu siguranta rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara; uneori aceste aplicatii sunt folosite chiar si doar pentru fidelizarea clientilor. Voi ce parere aveti despre aceasta metoda de publicitate? O considerati avantajoasa?