Range Rover Velar: o bijuterie pe patru roti

Daca planuiai sa ii cumperi iubitei, sotiei sau amantei Porsche Macan trebuie sa reanalizezi piata auto, pentru ca Land Rover isi doreste sa te surprinda cu noul sau model Range Rover Velar.

In cazul in care iti doreai un SUV premium, cu un interior care sa impresioneze chiar si cele mai pretentioase gusturi si cu un exterior futurist, atunci constructorul britanic are pentru tine solutia.

Tinand cont de faptul ca a fost lansat fix in luna destinata pretuirii sexului frumos, adica Martie, noul model al gamei este o “bijuterie” pe patru roti.

Ca si dimensiune, Range Rover Velar se situeaza intre modelele Evoque si Sport, iar ca si competitori are Porsche Macan, Audi Q5, Mercedes GLC, Volvo XC60 si BMW X3.

Pentru ca se respecta, Range Rover Velar isi pastreaza “frumusetea” si atunci cand va traversa cele mai accidentate terenuri, asadar il veti putea folosi cu incredere la munte, la mare, in desert sau pe soselele din Romania.

Inca de la inceput ne vor surprinde manerele exterioare retractabile ale usilor, dar si disponibilitatea in doua game diferite tehnic si estetic: Velar si Velar R-Dynamic.

Incercati sa nu ramaneti cu gura cascata (ca si la dentist) atunci cand veti admira cele 2 display-uri HD touch imense din interior. Cu ajutorul lor veti controla climatizarea, multimedia si toate functiile de care ai nevoie.

Daca pana acum stiati ca cel mai scump interior e cel din piele, Range Rover Velar va va “da peste bot” cu noua sa tapiterie din stofa cu insertii de Alcantara.

In cazul in care vreti sa vedeti “in carne si oase” aceasta frumusete pe patru roti, mergeti in data de 7 Martie la Salonul Auto de la Geneva, unde va fi expus. Pentru comenzi in Romania trebuie sa mai asteptati pana in toamna acestui an.

velar1

velar2

velar3

velar4

velar5

velar6

velar7

velar8

velar9

velar10

velar11

sursa imaginii: http://bit.ly/2lLENZL si landrover.ro