Recensamantul animalelor de companie in capitala: noi nu ne plictisim!

Se doreste recensamantul animalelor de companie in capitala. In rest, toate bune si frumoase, totul functioneaza asa cum trebuie pe plaiurile noastre.

Avem linii de tramvai bine incadrate de niste garduri care au costat milioane. Ma intreb cum se vor deszapezi la iarna liniile de tramvai si carosabilul.

Dar astea sunt detalii.

Avem gropi in care iti spargi roata, fara nicio problema. Poate chiar si baia de ulei. Si nu e doar intr-un anume loc, sunt peste tot.

Nimic nu este asa cum ar trebui

In continuare nu avem o centura si trebuie sa facem o ora ca sa iesim din oras. Uneori chiar mai mult, depinde de trafic si de pozitia exacta spre care te indrepti.

Sunt foarte multe lucruri care nu functioneaza asa cum trebuie, pentru ca totul a fost “gandit” ca sa ajungem aici.

Si tare imi e frica ca aici nu e inca finalul. Ne asteapta lucruri mult mai grave, iar noi tot neputinciosi vom fi.

Nu stim exact cati suntem in capitala. Dar este important sa stim cate animale sunt. De ce? Se va percepe o taxa, un impozit?! Cu siguranta!

Asta ne lipsea oare?! Sa stim exact cate animale de companie avem?!

Recensamantul animalelor de companie

Dar cele care inca sunt pe strazi? Dar oare numerosii sobolani de care nu mai scapam, gandacii si asa mai departe. Sa nu mai amintesc de tantarii care au depasit recordul anul acesta.

Este tara in care e bine sa-ti vezi de treaba, orasul in care ar trebui sa fii indiferent. Pentru ca daca te implici iti faci rau: fizic si psihic.

Ar trebui sa nu ne mai pese, dar este atat de bine ca unora inca le pasa. Pentru ca daca nu ar fi ei am ajunge mult mai repede la final.

Asa, macar il amanam putin. Poate-poate se mai poate schimba. Cine stie. Traim si aflam.