Reclame pe care nu trebuie sa le ratezi. Putine, dar exista!

Sunt cateva reclame care merita vazute, orice ar fi.

Cred ca am luat “microbul” reclamelor bune de la M., care-mi trimite de fiecare data cate ceva interesant. De regula sunt cele care nu sunt facute in tara noastra.

Nu pentru ca nu am avea oameni talentati, vizionari, ci pentru ca probabil nicio companie nu este interesata in a investi sume colosale in asa ceva.

O reclama care te va impresiona!

In randurile de mai jos va invit sa urmariti o reclama realizata pentru compania Lexus.

La inceput poate sa nu vi se para ceva iesit din comun, dar dupa ce cititi cum si cine a realizat aceasta reclama, sunt convins ca veti ramane surprinsi.

Reclama a fost filmata de un faimos regizor britanic (Kevin Macdonald). Mai mult chiar, un program de tip inteligenta artificiala a fost cel care a conceput/scris scenariul. Wtf, nu-i asa!

‘Programelul’ a analizat cele mai populare reclame din ultimii 15 ani, emotii, reactii umane si alte criterii. Si ‘singurel’ a scris un scenariu menit sa ne capteze atentia.

Surprinde destul de bine emotiile umane. Pasiunea, implicarea in ceea ce faci, trairile.

Parca mie mi s-au ridicat cateva fire de par cand am citit ceea ce deja v-am relatat si voua.

Reclame pe care trebuie sa le urmaresti …

Aseara ma uitam la ceva la televizor si am realizat ca urmarind reclamele, uitasem ce urmaream. Sunt convins ca si voi ati patit asta, cel putin o data.

Aceleasi reclame sau acelasi gen. Farmacii, medicamente, mancare (de regula nesanatoasa). Cam astea sunt cele care ruleaza pe micile ecrane.

Iti dai seama destul de usor de persoanele “targhetate”de emisiunea pe care o urmaresti, dupa calitatea si tipul reclamelor.

Pentru ca a inceput ‘oficial’ sezonul sarbatorilor de iarna, va invit sa urmariti cateva reclame interesante pe care le-am postat in urma cu doi ani.

Si ca sa inchei in ton cu evenimentele din tara: La multi ani noua! Oriunde am fi si orice am face!