Romania, gazda primului bar cinetic steampunk

Primul bar cinetic steampunk din lume s-a deschis si poate fi vizitat cu usurinta chiar si de catre cei mai curiosi romani. De ce? Pentru ca acesta este “gazduit” de frumoasa noastra tarisoara, mai exact de orasul Cluj Napoca: strada Iuliu Maniu, numarul 12.

Enigma Café este barul care te va surprinde inca de la intrare, barul in care nu vei uita experienta traita atunci cand iti savurezi cafeaua de dimineata. Ceasul urias aflat in miscare iti va lasa impresia ca esti in interiorul lui, rotile care se misca, robotul care pedaleaza, florile metalice care se deschid din tavan, pasarea care se misca, sunt doar cateva dintre detaliile care te vor introduce in universul steampunk aflat in permanenta miscare.

Compania The 6th Sense Interiors este cea “responsabila” cu realizarea design-ului intregii locatii, proiect care a avut nevoie de circa 2 ani ca sa “prinda contur”. Conceptul a facut furori in intreaga lume impresionand prin unicitate si inventivitate, iar designerii Alexandru Tohotan si Zoltan Zelenyak cu siguranta vor continua sa ne uimeasca cu talentul lor (acestia au mai creat 2 proiecte care merita mentionate: Joben Bistro si The Submarine).

Voi ce parere aveti? Putem fi mandri inca o data de frumoasa noastra Romanie si de minunatii oameni care traiesc in ea?

1 2 4 6 7 9 103

P.S.: atasat puteti urmari si un videoclip de prezentare pentru a va face o imagine detaliata asupra intregului concept de bar steampunk in miscare.