Rusia cerceteaza

Reprezentantii Rusiei vor sa trimita pe singurul nostru satelit natural 2 vehicule lunare de dimensiuni uriase, fata de orice alt transport precedent, si asta pana in anul 2015.

In cazul in care va intrebati care ar fi motivul, e uite ca rusii au considerat destul de importanta descoperirea unor bucati de gheata pe astrul ceresc, si vor ca acest lucru sa fie studiat amanuntit cu ajutorul unei baze permanente, care ii va ajuta in procesul de studiere a polilori Lunei.

Iar dupa anul 2020 rusii intentioneaza sa lanseze inca 2 vehicule de dimensiuni mult mai mari fata de precedentele, iar perioada acestei misiuni va fi de pana la 5 ani, deoarece raza de cercetare va fi de 30 de km de la baza pe care vor sa o construiasca.Insa planul rusilor nu este doar de a cerceta luna, ci si de a isi testa precizia de aterizare la sol a unor tehnologii noi, si anume un far de ghidare si coordonare.

Cat despre viziunea rusilor, acestia au planuit deja pana in 2023 ce trebuie sa mai lanseze pe Luna, si ce trebuie sa se intoarca acasa.