Sa fii tata sau unchi?! Care e varianta castigatoare?

Dupa 15 ani de relatie afli ca vei fi tata. Cum e oare posibil cand tu este steril si faceti sex protejat de fiecare data.

“Vei fi tatic!” nu mai suna atat de bine in aceasta situatie, nu-i asa?! Nu e cazul meu, e doar un scenariu destul de amuzant in imaginatia mea la aceasta ora.

Cred ca voi fi unchi pentru a doua oara, in curand. Ma bucura vestea asta, pentru ca, neavand copii,  nepotii sunt probabil o bucurie care “aduce” cu ce ar trebui sa simt in aceasta perioada a vietii.

Sa fii tata e un sentiment frumos

Am anumite probleme existentiale, la fel ca noi toti. La inceput mi-a fost destul de greu sa creez o “legatura” intre mine si nepotel.

Adorabil, micut, la fel ca si un alt bebelus. Vazandu-l foarte rar pentru ca nu locuim in acelasi oras, poate de doar cateva ori pe an, nu aveam ce sa simt.

Pe masura ce a inceput sa creasca, sa vorbeasca, sa inteleaga, am inceput sa simt ceva. In sensul ca e cineva care iti seamana, din anumite puncte de vedere.

E cineva care te asculta si te considera “nana dam”. Cred ca asa voi ramane. Pe langa faptul ca e emotionant sa-l vezi ca se bucura cand mergi la el, ajunge sa faca si chestii care-ti topesc “inima”.

Ma multumesc momentan doar sa fiu unchi

De exemplu vorbeam cu fratele meu la telefon. Era cu nepotul si mergeau in vizita la parintii nostri, adica la bunicii lui. Acolo de regula dormim noi cand mergem in oras.

Pentru ca taica-su vorbea cu mine la telefon si ei mergeau spre bunici, cand a ajuns acolo a inceput sa ma caute.

Cu toate ca taica-su ii spunea ca nu sunt acolo, el a cautat in toata casa dupa noi. Cum mai poti sta imun la un asemenea gest. El inca nu stie ce inseamna sa fii prefacut, fals sau rau.