Sa ne uitam sau nu la filme online?

Filme online, de ce sa le urmaresti? In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva motive care va vor convinge sa vizionati filme online. Mai exact, o sa va prezint un site pe care eu am gasit multe filme online cu o claritate foarte buna, mare parte hd, un site updatat zilnic. Moda filmelor online a inceput odata cu raspandirea internetului la noi in tara, odata cu modernizarea retelelor de internet. Vizionand filmele acasa evitati aglomeratia din salile de cinema, galagia sau gesturile deranjante ale anumitor “colegi” de sala care incearca sa iasa in evidenta prin orice mijloace (sforait, injuraturi, aruncat cu popcorn prin sala sau diverse remarci stupide).

In acest fel este mai comod sa iti cauti online filmul favorit, ii dai play si gata, nu esti deranjat de nimeni. Acest fenomen a luat amploare odata cu infiintarea site-urilor care permit celor care uploadeaza filmele sa le si distribuie, pentru a le vedea ceilalti. In plus pentru fiecare vizualizare se ofera credite, astfel cel care le-a uploadat isi primeste rasplata pentru munca depusa. Asa ca filme online au castigat un “loc” important in programul romanilor. Aproape fiecare roman care are internet intr-o saptamana vede cel putin 1-2 filme online, sunt unii care vad si serii intregi de seriale online in aceeasi perioada de timp.

Site-ul pentru care am facut acest review este www.onlinemoca.com un site cu o vechime de aproximativ 4 ani in industria filmelor online. Probabil ca e printre primele site-uri care au inceput sa ofere acest gen de servicii, vizionezi filmul online si nu mai esti nevoit sa downloadezi filmul in calculator si apoi sa ii cauti subtitrarea potrivita. Daca aveti viteza de download mica atunci cel mai bun mod de a vedea filmele online e acela in care doar intri pe un site de filme online, gasesti filmul, dai play, astepti 5-10 minute si apoi il poti viziona. Site-ul de filme pe care vi l-am prezentat ofera filme gratis fara nici un cost din partea utilizatorilor. Acest site gazduieste multe genuri de filme, de la actiune la SF si horror, in fiecare zi se posteaza filme noi (recent aparute). De asemenea site-ul ofera filme subtitrate, adica nu mai trebuie sa cautati subtitrarea care sa se potriveasca cu filmul pe care l-ati downloadat.