Samsung opreste productia de Note 7, definitiv!

Pentru compania Samsung siguranta clientilor este prioritate! Nu stiu care prioritate, numarul unu sau doi! Eram ironic!

Asadar, pentru ca se gandesc la clienti, chiar si in cel de-al XII-lea ceas, Samsung a decis sa opreasca productia telefonului inteligent Galaxy Note 7. Telefonul chiar era inteligent, dar ca si orice geniu, era macinat de ganduri marete si se autodistrugea.

Pentru Samsung 2016 va fi un an pe care cu siguranta nu il vor uita, iar noi fanii Apple ne vom asigura sa nu il uite niciodata.

Sa produci un telefon a carui baterie ia foc sau explodeaza e un lucru mare. Pentru unii poate fi amuzant, dar pentru cei care au avut in casa o bomba cu ceas aceasta e deja o problema reala.

Si uite ca inca o data se dovedeste ca doar fanii Apple stiu sa aprecieze produsele lansate de Samsung. De ce afirm asta?

Pentru ca la aceasta ora tarzie imi vine in cap reclama facuta la lansarea Samsung Galaxy Note 7. Cea de mai jos cu actorul austriac Christoph Waltz (pe care il stiti din “Inglourious Basterds”):


In timp ce cautam reclama ca sa o pot atasa am observat o varianta mai scurta, modificata, care e acum pe prima pozitie la cautari. Si ce sa vezi, Galaxy Note 7 are acum si un final glorios! Rest in Peace my dear “friend”!

sursa imaginii