Se apropie 8 Martie. Ce le cumparam femeilor din viata noastra?

Am intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste goana dupa cadourile de 8 Martie. Ce-i mai cumparam si anul acesta iubitei/sotiei/mamei?!

Femeile importante din viata noastra merita mai mult decat cadourile “programate”. Asta este parerea mea. Probabil barbatii care au mai multe femei speciale in aceasta perioada isi cam “rod unghiile”, dar asta este strict alegerea lor.

Va mai povesteam in trecut ca M. nu este genul de femeie care se asteapta la cadouri. Interesul material este egal cu zero in cazul ei. Cu toate astea, daca primeste ceva ce-si dorea sau “astepta sa intre la reducere”, se bucura.

Pentru ca suntem oameni, iar atunci cand cineva ne ofera ceva gandindu-se la noi, nu poate decat sa ne incante.

Alege de 8 Martie sa oferi cadouri simple, dar importante!

Cand ai o relatie de durata realizezi ca nu prea mai ai ce sa-i cumperi de 8 Martie ca sa o impresionezi pana la lacrimi.

La fel ca si in orice alta situatie, recomandarea mea este sa faceti alegeri personalizate. Nu trebuie sa alocati un buget extraordinar.

Ideal ar fi sa incercati sa studiati din timp ce-si doreste in aceasta perioada si sa o surprindeti. Daca sunteti in pana de idei, iata cateva recomandari de cadouri care va pot scoate din impas.

Florile. Nu exista femeie care sa nu aprecieze florile. Daca vreti sa iesiti la un pret avantajos mergeti in pietele mari sau in supermarket-uri.

Cele mai frumoase cadouri sunt gesturile!

Optati chiar si pentru flori in ghiveci, pentru ca rezista mai mult timp si pe langa un plus de culoare in casa, unele sunt recomandate si pentru purificarea aerului.

Parfumurile. O solutie care poate fi ceva mai costisitoare, dar un parfum te scoate din impas de fiecare data. In ultimul timp imi cumpar doar parfumuri de pe emag (vandute de ei, nu de parteneri).

V-as recomanda cele din aeroporturi cand gasiti un pret redus sau din alte tari din outlet-uri. Dar astea sunt “ocazii speciale”.

Spor la cautat!