Se apropie Valentine’s Day. Ce cadou ii luam iubitei?

Am intrat pe ultima suta de metri in ceea ce priveste Valentine’s Day. Barbatii de pretutindeni incearca sa gaseasca cele mai bune cadouri pentru partenera lor.

Sau pentru partenerele lor. Probabil stiti deja gluma aia:

Un tip suna la o florarie sa comande cinci buchete de flori. Intreaba vanzatoarea daca are si felicitari. Aceasta spune ca da, iar tipul o roaga sa scrie <Esti cea mai speciala femeie>. Vanzatoarea il intreaba pe celelalte patru felicitari, ce sa scrie, iar tipul ii spune ca <La fel!>

Nu-mi amintesc exact cum era dialogul dintre cei doi, dar ati inteles ideea.

Valentine’s Day si cadouri

Sa revin la iubitele noastre. Scriam zilele trecute ca in relatia noastra nu sarbatorim de regula astfel de evenimente. Dar asta nu inseamna ca nu-mi place sa-mi rasfat din cand in cand partenera.

Doar pentru ca nu simt nevoia sa-i cumpar un cadou tocmai de Valentine’s Day, nu inseamna ca nu i-am luat ceva. I-am si dat cadoul.

Anul acesta i-am luat acest parfum de la CH, pentru ca este pasionata (as putea spune uneori obsedata) de mirosuri. Iar in cazul ei un parfum este cu siguranta ceva ce ii va placea.

Trebuie sa tineti cont ca fiecare cadou trebuie sa fie ceva personalizat, ceva ce i-ar putea lipsi sau i-ar placea. Nu trebuie sa fie exagerat de scump.

Alegeri peste alegeri

Orice ii luati asigurati-va ca este pentru ca v-ati gandit la ea si pentru ca vreti asta. Daca o cina in oras va face fericiti, faceti asta.

Daca pur si simplu sa va uitati la un film, alaturi de o sticla de vin si poate o pizza, atunci faceti asta.

Orice alegeti, tineti cont ca trebuie sa fiti voi. Nu trebuie sa urmati turma. Daca simtiti ca nu aveti chef de nimic, atunci nu faceti nimic.

Fiti deschisi unul cu celalalt, sinceri. Comunicati. Doar in acest fel functioneaza relatiile!