Sfaturi pentru bilete de avion ieftine

De fiecare data cand un prieten pleaca intr-o vacanta, ii recomand ca si transport avionul, doar ca sunt foarte putini cei pe care reusesc sai conving sa asculte de sfatul meu.

Oare de ce?

Va voi prezenta mai jos factorii principali care influenteaza cel mai mult pretul asa ziselor bilete de avion si sfaturi pentru achizitionarea lor la cele mai bune preturi de pe piata.

De cele mai multe ori, biletul de avion are un pret mai mare in timpul sarbatorilor de iarna, de ziua indragostitilor, in luna August dar si in Weekend-uri, dar exista o solutie. Daca te gandesti din timp ca in una din sarbatorile mari vrei sa zbori, atunci ai ocazia sa gasesti un bilet la care, ii putem atribui numele de bilet low cost, insa trebuie sa te gandesti cu cel putin 90 de zile inainte de zbor. Astfel de rezervari au preturi foarte mici.

Daca tot te gandesti la concediu si iti iei liber de la servici, trebuie sa sti ca cele mai mici preturi la zboruri low cost gasesti marti, miercuri sau joi. De ce sa te aglomerezi in weekend, cand weekendul il poti petrece direct la destinatie?

Daca ai un fix anume si vrei sa ajungi intr-un anumit loc cu orice pret, dar pe acel aeroport nu gasesti zboruri low cost, cauta asa numitele aeroporturi secundare. Pot fi situate de la cativa zeci de kilometri distanta, dar pretul o sa fie mult mai bun cu siguranta.

Daca vrei sa pleci intr-o vacanta cu avionul, dar inca nu te-ai gandit la un anume loc, exista site-uri in care introduci luna in care vrei sa-ti iei concediu si de unde vrei sa pleci, iar acel site iti va sugera vacante superbe la preturi excelente si binenteles si zborul v-a fi low cost.

Sper sa va fie de folos aceste sfaturi si sa aveti parte de o vacanta excelenta.