Shazam: cateva informatii despre filmul pe care-l astept de 3 luni

Obisnuiesc sa va recomand cate un film bun, atunci cand am ocazia. Iar astazi voiam sa scriu despre Shazam.

Astept cu nerabdare de circa trei luni ca sa apara biletele la Grand Cinema. Saptamana trecuta, miercuri, am reusit sa-mi fac rezervare.

In culmea bucuriei am rezervat mai multe locuri. Pentru ca eu sunt nenorocitul care-si ia toti prietenii la film.

Am facut rezervare pentru Shazam in sala Grand Ultra (cea cu cel mai mare ecran de cinema, cu proiectie laser RGB 4k, sunet Dolby Atmos).

Un film marca DC: Shazam

Si in timp ce vorbeam pe grupul nostru despre cat de “tare” cred eu ca va fi filmul, primesc un apel.

Era in jur de ora 13 cand m-au sunat cei de la cinema ca sa-mi zica ca, din motive care nu tin de ei, filmul nu mai ruleaza. Aveam programare de la ora 21.

Recomandarea lor a fost ca pot vedea Captain Marvel (pe care deja l-am vazut) de la aceiasi ora, in loc de Shazam. Am vrut sa fac o gluma ca probabil e “lucrarea Marvel” pentru acest incident, dar m-am abtinut.

De ce zic asta?! Probabil cei care au citit comic books de-a lungul timpului stiu ca in trecut Captain Marvel se numea Shazam.

Se intampla sa ai si ghinion

Inainte sa existe Marvel si DC care sa adune si grupeze eroii, erau diversi oameni talentati care creau cate un super-erou sau mai multi.

Exista Superman si apoi a aparut Shazam care avea cumva aceleasi puteri ca si acesta. Daca-mi amintesc bine au fost ceva probleme pe atunci, de tipul ca semanau prea mult puterile celor doi bla bla.

Shazam a ajuns sa se numeasca altfel. Pana la urma Marvel a ajuns sa aiba Captain Marvel – care e o femeie, iar DC pe Shazam.

Sper ca v-am facut curiosi si ca mergeti sa vedeti filmul. Revin si eu cu impresii “la cald” dupa ce reusesc sa-mi fac o programare.