Show de Seara la Comedy Central, spun interesant!

Daca ati mai citit vreun articol scris de mine probabil m-ati mai “auzit” plangandu-ma de calitatea televiziunii din tara noastra. Nu sunt eu primul care afirma asta si nu voi fi nici ultimul, cu siguranta!

Asa cum stiu sa “ma plang” de calitatea emisiunilor, stiu si sa apreciez ceva bine facut, daca e cazul. Cum vine asta?!

Aseara am ajuns intamplator pe postul Comedy Central Romania si am urmarit noua emisiune “Show de seara”, cu stand-up comediantul Viorel Dragu.

Pe el il stiam de cativa ani pentru ca am fost la cateva spectacole de stand-up si pot spune ca e bunicel spre bun. De unde calificativul asta?

E greu sa te ridici la nivelul comediantilor care exista deja la nivel mondial, pentru ca la noi in tara de abia in ultimii 10 ani (sa zicem, cu aproximatie) a inceput sa apara acest fenomen.

Cu toate ca atunci cand mergi la un spectacol de comedie razi copios, multe din glumele auzite sunt deja preluate si “ajustate” astfel incat sa fie pe gustul auditoriului.

Dar, pentru ca acest articol se vrea a fi pozitiv, o sa va recomand sa urmariti noua emisiune difuzata pe Comedy Central.

Puteti accesa si canalul de youtube pentru a va familiariza cu formatul emisiunii “Show de seara”.

Daca deja ii urmariti pe Conan, Fallon, Kimmel, si ceilalti, il veti putea privi pe Viorel Dragu ca si varianta romaneasca a lor. Pare-mi-se ca pana si gestul cu atinsul fetei l-am mai observat undeva, dar nu intru in detalii.

Vreau doar sa fiu pozitiv si sa incerc sa va motivez sa acordati o sansa emisiunii. Sunt convins ca in timp va avea imbunatatiri si ca va evolua astfel incat peste cativa ani sa fim mandri ca exista si acest gen de emisiune in tara noastra.

Pana acum, pentru mine, aceasta este cea mai importanta evolutie a universului televizat din Romania.

Debutul emisiunii “Show de seara” a avut loc in data de 3 aprilie, adica luni. Puteti urmari emisiunea in fiecare seara de Luni, de la orele 20:00 sau ii puteti urmari online, pe retelele de socializare aferente.

Seara placuta!

sursa imaginii: canalul de youtube al emisiunii