Stai ca imi suna ceasul!

Ca traim in secolul vitezei si al tehnologiei, ne-am convins deja. Ca vom fi surprinsi periodic de lansari spectaculoase in materie de tehnologie, am “bifat” si asta. Insa cat de departe vor ajunge inventiile, cel mai bine ar fi sa le numim gadgeturile, asta ramane sa aflam pe masura ce timpul trece. Si pentru ca cei de la Apple reusesc inca sa ne surprinda in mod placut, nu degeaba si-au castigat faima mondiala, astazi o sa va prezint cateva informatii, pentru cei care inca nu au reusit sa citeasca “presa”.

Potrivit informatiilor “colectate” pana acum, compania Apple a inceput testarile pentru un ecran de tip OLED de 1,5 inch, iar compania Foxconn (acestia produc gadgeturile pentru Apple) a si inceput sa fabrice cateva display-uri pentru ceasurile inteligente. Se speculeaza ca ceasul inteligent lansat de acestia va fi facut dintr-o sticla speciala (WillowGlass) care se poate curba fara sa se sparga (este flexibila).

In zilele noastre, pe “piata” dispozitivelor inteligente menite sa ne faca viata mai usoara, exista deja lansate cateva ceasuri inteligente care se pot conecta cu telefonul inteligent detinut, de exemplu cele lansate de Sony Smartwatch si Pebble. Cu ajutorul acestor ceasuri utilizatorii se pot conecta cu telefonul si pot primi pe ecranul ceasului diferite tipuri de notificari (mesaje, e-mailuri). Oare cei de la compania Apple vor reusi sa ne surprinda si mai mult prin “iwatch-ul” pe care urmeaza sa il lanseze?