Sunt foarte multi extremisti in fiecare tara, ai nostri sunt aparte!

In fiecare tara exista extremisti. Fie politici, fie religiosi. Indiferent de natura lor, acestia exista si nu trebuie ignorati, pentru ca uneori devin periculosi.

La fel cum exista si oameni capabili, ancorati in realitate si cu gandul doar spre viitor. Se creaza un echilibru in acest fel.

Problema la noi in tara este ca televiziunea, in mare parte, este orientata spre acel public extremist. Il vrea dezinformat, il vrea chiar analfabet si as merge pana si spre paranoic.

Pentru ca au mai mult de castigat … si anume audienta.

O generatie care a pierdut batalia

Daca omul educat nu are timp pentru a-si orienta timpul liber spre televiziune, cealalta categorie are. Si inca prea mult.

Iar posturile TV care mai incercau sa faca ceva de calitate, realizeaza ca viata sau longevitatea lor depind doar de ceea ce sunt dispusi sa faca.

Probabil multi am realizat asta, insa am considerat ca nu este atat de important. Dar este. Pentru ca partea celor educati moare, incet-incet. “Vocea” lor va fi in curand inabusita.

Consideram ca generatia batrana, comunista, va muri in cativa ani. Dar in urma lor raman nepotii celor crescuti de acesti comunisti. Cei care nu au avut educatie suficienta si timp pentru copiilor lor.

Suntem extremisti

Sunt cei mai multi, pentru ca multi dintre cei educati au fost nevoiti sa lupte cu viata si nu au mai acordat timp familiei.

Ne trezim cu o generatie de tineri needucati. Usor de manipulat si destul de ignoranti.

Toate astea imi trec prin minte acum cand realizez ca schimbarea cartii de identitate de anul viitor starneste valve.

Exista dezbateri in randul majoritatii celor in varsta si a mult prea multor tineri despre faptul ca vom fi controlati si monitorizati de stat. Pe bune?!

Atat de mult am decazut? Sau atat de putine stim? Iar la TV … va las pe voi sa va uitati si sa vedeti stirile apocaliptice despre cip-uri implantate in buletine si alte subiecte “de mare audienta”.