Suntem ceea ce gandim

Cele mai frumoase amintiri se “nasc” de cele mai multe ori exact atunci cand nu ne asteptam. Pentru mine aceasta vara a fost una extrem de frumoasa, din multe puncte de vedere probabil cea mai frumoasa de pana acum.

In fiecare zi incerc sa fiu mai bun, cea mai buna varianta a mea. Incerc sa ma cunosc mai bine, sa imi depasesc temerile, sa imi corectez defectele si sa fac tot ceea ce ma face fericit.

Bineinteles ca nu reusesc de fiecare data, exista foarte multi factori externi care ma influenteaza, dar per total totul se termina cu bine.

Am facut cateva lucruri noi vara asta, am reusit sa petrec destul de mult timp in compania unor oameni care m-au ajutat si ma ajuta constant, oameni care imi fac viata mai frumoasa.

Chiar daca am sofat extrem de mult, am reusit sa fiu peste tot unde era nevoie de mine, am reusit sa schimb pentru cateva ore ziua unor oameni si am incercat sa fiu cat mai des cu zambetul pe buze (ceva ce nu prea ma caracterizeaza).

Printre cele mai frumoase evenimente din aceasta vara se numara nunta fratelui meu, o experienta noua, obositoare, agitata si extrem de placuta. Am reusit sa imi imbunatatesc stilul de inot, m-am distrat copios urmarindu-mi cainele inotand pentru prima data in viata lui, am condus masinute de teren si Atv-uri, per total am zambit des.

Viata e scurta, depinde doar de noi cum alegem sa o traim. Putem vedea doar partea rea din fiecare eveniment, putem alege sa fim tristi sau putem alege fericirea.

Doar daca ne dorim mai mult putem obtine mai mult, nu trebuie sa ne oprim de fiecare data cand ceva ne blocheaza drumul, trebuie sa incercam sa gasim de fiecare data o solutie “salvatoare” care ne ajuta sa trecem la urmatorul “nivel”.

Va doresc o zi superba!