Suntem diferiti: dar unii parca mai bine nu am fi!!!!!!

Suntem diferiti si asta nu e neaparat ceva rau. Aceasta diversitate ne-a permis sa evoluam in atat de multe domenii.

Fiecare caracter uman influenteaza, intr-o masura mai mare sau mai mica, procesul de evolutie. Nu am fi ajuns astazi aici daca nu ar fi fost cei din urma noastra.

Ca sa intelegi si accepti asta nu e foarte greu. Indiferent de credintele pe care le ai, trebuie sa intelegi ca poti face bine in jurul tau, chiar daca e mai usor sa faci rau.

Adevarata provocare a vietii este de fapt sa faci bine, atunci cand pare ca nu merita nici macar sa incerci.

In anul 2019, printre vecinii mei, exista multe tipuri de personalitati. Ii dau pe ei ca si exemplu pentru ca pot vedea o microstructura care ar putea fi generalizata.

Suntem diferiti: dar unii suntem …

Astazi vreau sa dedic cateva randuri catorva vecini mai “deosebiti”. Nu intr-un sens pozitiv.

Stiu ca va asteptati sa scriu despre vecinii rasisti, dar asta a inceput deja sa nu mai fie la moda.

Adica ai o problema cu “ciorile”, deja nu mai e la moda sa zici asta, pentru ca sunt aproape cat noi, in unele zone. Asa ca … taci. Pentru ca sunt uniti si pot sa-ti faca orice.

A trecut moda in care era “cool” sa faci misto de minoritati.

Acum facem misto de homosexuali. Pentru ca asta e la moda in acceptiunea unora. Nu de femei, cu ele nu avem nimic, ca deh, rupem filmele porno in care femeile se saruta si ating.

Alege sa gandesti logic. Nu doare!

Avem o problema cu barbatii homosexuali, pentru ca atat ne poate intelectul. Vedem negru cand doi barbati isi manifesta dragostea. Doamne fereste sa aiba si drepturi, animalele!

O natie de incuiati, prosti, prostiti intentionat!

Si daca asta nu v-a miscat, sa stiti ca avem si vecinul care nu poate privi ca o femeie sa alapteze in public. Da! Ati auzit bine! Pai ce, nu poate sa alapteze acasa?! Nu se poate abtine si copilul ala nenorocit?!

Pe el ma-sa la alaptat in casa cu draperiile trase (sau in beci) si uite ce sanatos si inteligent e. Micutul de el. Poate daca sugea la “tata” aia in public iesea ceva mai dezghetat!

Mi-e scarba de vecinii astia!