Suntem in topul clasamentului european

De multe ori ne plangem ca la noi in tara nu se intampla lucruri frumoase sau ca nu suntem si noi in topul clasamentului (macar la nivel european), dar nu e chiar asa tot timpul.

Avem si noi, romanii, cu ce sa ne mandrim peste granite, iar in randurile de mai jos va voi enumera care sunt categoriile care ne fac populari peste hotare.

La noi in tara este cel mai bun restaurant de hotel din Europa. Sunt sigur ca nu stiati asta. In orasul Targu Mures, restaurantul Hotelului Privo a castigat cea mai inalta “distinctie” din aceasta categorie.

Daca vreti sa aveti o experienta culinara unica in tara noastra, atunci trebuie sa mergeti pana acolo. Mancaruri delicioase, produse proaspete, organice, specific international, o experienta culinara de multe stele.

O alta experienta pozitiva pentru tara noastra, de aceasta data una care ne situeaza pe pozitia secunda (dar e foarte buna si asta).

Suntem proprietari, buni in securitate cibernetica si avem mancare gustoasa!

A avut loc Campionatul European de Securitate Cibernetica, in Malaga (Spania), iar echipa Romaniei a castigat locul al doilea, dupa Spania. Italia fiind cea de-a treia pe podium.

Daca nu a fost suficient pentru voi, mai am un motiv care cu siguranta ne va invata sa ne iubim din nou patria.

In tara noastra 96% dintre romani locuiesc in propria casa, adica sunt proprietari. Si astfel Romania devine prima tara din Uniunea Europeana care reuseste o asemenea performanta.

La nivel european o treime din populatie traieste in locuinte inchiriate, iar la noi doar 4%. De asemenea, la noi in tara 64% din populatie locuieste la casa, in comparatie cu ponderea medie europeana care este de 67,5%.

Ca si curiozitate: in Irlanda cei mai multi oameni locuiesc la casa, mai bine de 90%. Aceasta este cea mai mare pondere din Europa.

sursa imaginii: http://bit.ly/2ysl38C