Surprize, surprize!

Probabil v-ati obisnuit deja sa auziti ca cei de la Apple au mai achizitionat ceva nou, insa de aceasta data tranzactia pe care urmeaza sa o faca depaseste imaginatia multor persoane. In cazul in care nu ati auzit sau citit deja, Apple se pregateste sa achizitioneze Beats Audio pentru suma “modica” de 3.2 miliarde dolari. Ati citit bine! Beats By Dre ar putea avea de acum inainte gravat logo-ul celor de la Apple, mai exact celebrul mar.

In trecut au mai existat cateva discutii in vederea unei colaborari in ceea ce priveste streaming-ul audio intre Beats Audio si Apple, insa se pare ca Apple nu s-a multumit doar cu “firimiturile de la masa”. Cei de la Beats Audio sunt cunoscuti in intreaga lume pentru castile premium (Beats By Dre) pe care le-au lansat in colaborare cu starul hip-hop Dr Dre, insa ei au avut si o perioada indelungata de colaborare cu cei de la HTC.

Este un pas mare pentru co-fondatorul Jimmy Iovine care ar putea sa ajunga un consilier important al lui Tim Cook, dar si un pas mare pentru serviciile de streaming multimedia oferite de catre Apple.

Ramane sa aflam daca tranzactia se va finaliza cu succes de abia in cursul saptamanii viitoare, iar pana atunci trebuie sa credem pe cuvant declaratia (adica filmuletul) actorului Tyrese Gibson si a rapperului Dr Dre in legatura cu certitudinea viitoarei achizitii. Voi ce parere aveti despre acest zvon?

Eu de abia astept sa imi achizitionez noul iPhone 6 cu sistemul audio imbunatatit si cu un design nou al castilor! Cine stie poate au timp sa faca o surpriza placuta fanilor “inraiti”! Daca nu, 7 este cifra mea preferata, asa ca pana atunci cu siguranta vor avea timp de “surprize, surprize” (stati linistiti ca va fi fara cunoscuta zana autohtona). Zi faina va doresc!