Tara mea frumoasa, vai de capul tau si al nostru!!!!!

Sunt curios cate cupluri barbat-barbat sau femeie-femeie cunoasteti. Ar fi un exercitiu sau un sondaj care ar merita facut, chiar si daca doar de curiozitate.

Cred ca raspunsul corect este niciunul. De ce?

Pentru ca Romania este una din cele 6 tari/state membre UE (alaturi de Bulgaria, Polonia, Slovacia, Lituania, Letonia), ULTIMELE 6, care nu accepta nici casatoria intre persoanele de acelasi sex si nici parteneriatele civile.

Ar fi bine daca acest referendum ar fi doar despre aceasta modificare. Daca intr-adevar nu s-ar modifica decat acest aspect din Constitutie.

Dar pe fondul problemelor grave cu care tara noastra se confrunta in ultimii ani, sunt convins ca nu va fi doar asta.

Mai putem schimba ceva in tara asta?

Suntem prea lasi, prea nepasatori? Suntem! Dar in ultimii ani tinerele generatii ne-au reamintit ca mai exista in sangele nostru acel “de roman”.

Inca mai luptam pentru Binele tarii, de aceasta data nu cu valurile de asupritori, ci cu proprii nostri semeni.

Cu cei care in cei aproape 30 de ani de cand au pus stapanire pe “fraiele” tarii au facut ce si-au dorit. Au taiat si au spintecat, pentru a le fi lor bine.

Necontand ca ajungem o tara saraca, privata de un sistem educational si de sanatate bun. O tara care desi frumoasa, cu resurse si cu oameni inteligenti, harnici, ajunge sa fie una din cele mai slab dezvoltate din lume.

Este pacat, te doare sufletul, ai vrea sa schimbi ceva si nu poti. De ce?

Biserica nu are ce cauta in Politica!

Pentru ca CEO BOR iti spune ca trebuie sa spui DA pentru un referendum care nu e ce se zice. Pentru ca oamenii sunt mituiti, santajati, platiti, prostiti, ca sa modifice ceva ce ii ajuta pe unii sa le fie mai bine.

Ne complacem in propria mocirla, iar atunci cand ne luam inima in dinti sa facem ceva suntem gazati, tocmai de cei pe care-i platim din banii nostri ca sa ne apere.

Cat mai rezistam, unde vom ajunge? Nu stiu! Probabil nu ne va fi bine si mai mult ca sigur ca nu vom schimba nimic.

Daca cineva inca nu are o parere formata despre ce se intampla in realitate in tara noastra, incercati sa-l mai urmariti pe Moise Guran.

E un economist, jurnalist, care inca mai are coloana vertebrala si care este aproape de situatia reala a Romaniei.