Tesla Cybertruck: cred ca stie toata lumea cum arata.

Chiar si sa nu fii fan Tesla si tot stii cum arata noua masina electrica lansata, Tesla Cybertruck. Cat de “genial” este Elon Musk, zis si mogulul masinilor electrice?! Maxim de genial!

Lansarea oficiala de saptamana aceasta, din  Los Angeles, a generat un subiect de discutie in toate categoriile sociale. De la aprecieri, la ura, toata gama reactiilor. Dar clar nu indiferenta.

Pentru ca Elon Musk stie ca nu exista reclama negativa, asa cum stie ca au mai fost genii care au lansat produse nefinalizate sau nefunctionale. Doar “great minds think alike”.

Din nou o aparitie pe care nu o putem uita …

Tesla Cybertruck este o masina “concurenta” pentru Ford F-150, care nu prea avea competitor. Dar din toate punctele de vedere va fi peste masina celor de la General Motors.

Daca vreti sa aflati mai multe informatii, intrati pe pagina oficiala www.tesla.com. Dar va rog sa nu selectati “Europe – Other Europe”, pentru ca o sa aveti surpriza sa nu fie disponibila pentru aceasta “zona a continentului nostru”.

Trist, dar adevarat. Suntem “acea parte a Europei” si vom fi chiar mai rau.

Productia va incepe in anul 2021, daca respecta dead line-ul (ceva ce nu prea se reuseste), iar costul masinii va incepe de la 39,9k dolari.

… Tesla Cybertruck

Vor fi trei variante de motorizari. Pentru masinile cu un singur motor pretul incepe de la 39,9 k dolari, motorizarea dubla de la 49,9 k si varianta de 3 motoare de la 69,9 k (aceasta va fi lansata la un an dupa, deci prin 2022).

Puteti sa va rezervati Tesla Cybertruck pentru suma de doar 100 dolari. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti datele si bineinteles un card valid.

Fara niciun fel de publicitate au reusit sa adune un numar de circa 150 de mii de pre-comenzi. Pentru ca si sa arunci 2 bile metalice in geamurile antiglont si sa le spargi este … genial.