Tesla este masina viitorului, in viziunea mea! Nu cred ca ma insel!

Cati dintre voi au apasat cel putin o data butonul Order Now de pe pagina oficiala Tesla? Intreb pentru un prieten.

Intr-un final a avut loc si conferinta de prezentare pentru Tesla Model Y, in California. Elon Musk ne dovedeste inca o data (in cazul in care mai era nevoie) ca este un geniu.

Este masina care incheie “gama” SEXY, tinand cont de initiale. Si inteligent si cu un simt al umorului dezvoltat. Ce sa mai, ma declar oficial fan-ul lui Elon Musk.

Dar asta stiati deja din numeroasele articole scrise pana acum. Sper doar sa reusesc sa si detin una din “creatiile” lui, in aceasta viata.

O masina care merita toata atentia noastra!

Despre Tesla Model Y putem spune ca este un SUV de clasa medie, ceea ce inseamna ca va “atinge” numerosi potentiali clienti.

Are tractiune integrala, 2 motoare electrice si restul dotarilor care te fac sa-ti doresti sa ai in garaj asa ceva (camere video, radar, autopilot).

Ca si range (sau autonomie) variaza de la 370 pana la 480 de km (sper sa nu ma insel). Adica pot merge aproape linistit din Bucuresti pana la socrii acasa.

Un vecin are un Tesla Model S si pentru ca avem locurile de parcare apropiate, de fiecare data imi imaginez ca in viitorul apropiat voi urca intr-o astfel de masina.

Doar prin gandire pozitiva si perseverenta reusim sa ne indeplinim toate dorintele, nu-i asa?!

Tesla poate fi compania viitorului

Sunt multe companii care produc masini electrice, insa nimic nu poate fi comparat, pana in ziua de astazi, cu Tesla.

Daca-ti doresti “Everestul” masinilor electrice, atunci ai nevoie de o masina Tesla, fara compromisuri.

Nu voi incerca sa va conving sa le acordati o sansa pentru binele planetei. Pentru ca multi dintre cei care folosesc o masina electrica nu sunt preocupati de asta.

Mai ales in tara noastra. Aici gandirea este pentru a economisi bani –  in viitor. Nicidecum pentru planeta!

Dar si chiar doar pentru asta, merita sa ai asa ceva!

sursa imaginii: tesla.com