The Irishman: un film care merita vazut, chiar daca e lung.

Daca aveti acces la Netflix, filmul “The Irishman” trebuie neaparat vazut. Lung, dar bun. Pe imdb are nota 8,4 si metascore 94, iar ca si durata 3 ore si 29 minute.

Stiu, veti crede ca va veti plictisi. Prea multe crime, drama, un film biografic care nu te poate impresiona. Dar nu este chiar asa si va veti convinge doar urmarindu-l.

O poveste de viata despre prietenii, relatii, pana unde esti dispus sa mergi pentru tine, familie, putere. Cam asta inseamna acest film pentru mine. Posibil si pentru voi, dar pentru asta trebuie sa va rapiti cateva ore din viata.

Un film de nota zece, pentru mine.

Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci (da, din Home Alone si multe altele) si celebrul Martin Scorsese. Nu avea cum sa iasa rau, nu-i asa?!

Mi-a placut foarte mult cum au folosit tehnologia de intinerire. Parea totul real. Parca prea curate masinile tot timpul, cred ca e singura remarca pe care as putea sa o am. Nu neaparat negativa.

Intr-adevar nu era atat de mult praf si poluare in acele timpuri. Si mafiotii erau “curati”, e cumva logic sa le spele des.

Alegerile din viata ne definesc

Oricum ar fi, un film foarte bun, din toate punctele de vedere. Un film pe care l-as revedea si o voi face, oricand, cu placere.

Merita sa va uitati pentru ca este in categoria filmelor care merita vazute macar o data in viata.

Nu vreau sa va stric filmul si sa zic mai multe, poate ar fi bine sa nu vedeti nici trailerul. Mai bine nu stiti nimic si vedeti filmul asa. Fara nicio asteptare. Ca sa vi le depaseasca.

Prietenia este un lucru important, probabil pentru unii la fel de important ca si familia. Tu cat de departe ai putea merge pentru un prieten adevarat?