Timpul inseamna tot!

Nu obisnuiesc sa ma uit la televizor, insa nici nu ma incadrez in categoria celor care si-au vandut televizorul pentru a nu il mai avea in casa. Pur si simplu, ocazional, savurez un film de calitate sau, foarte rar, derulez pret de cateva minute programele pentru a observa cat de mult a scazut calitatea emisiunilor si a oamenilor de televiziune. Recunosc insa ca sunt in tema cu ceea ce se intampla in tara, ca doar avem acces gratuit la informatii iar timpul liber il putem folosi dupa bunul nostru plac.

Stiu ca in ultimul timp s-a facut mare “valva” in jurul campaniei “Romanii au initiativa” lansata de catre cei de la Vodafone, povestea ciobanului Ghita cucerind publicul prin fiecare spot lansat. Nu contest originalitatea, nu vreau sa imi exprim impresiile sau conceptiile despre aceasta tehnica de promovare, vreau doar sa ii felicit pe cei care au avut ideea acestei campanii.

Cu siguranta au intrat intr-un segment de piata important, un segment foarte bun care are potential, cu siguranta au doar de castigat. Daca tot am mentionat acest furnizor de servicii de telecomunicatii, vreau sa va impartasesc si faptul ca atunci cand aveti nevoie de reincarcare vodafone puteti cu usurinta sa va achizitionati creditul dorit online, extrem de simplu, fara sa va deplasati la magazinele specializate si fara sa stati la cozi interminabile.

Daca luam in considerare si faptul ca urmeaza o perioada foarte aglomerata, generata in mare parte de sarbatorile de iarna care se apropie, realizam ca vom economisi foarte mult timp incarcandu-te cartela de la birou sau de acasa.

In felul acesta putem sa ne desfasuram toate activitatile in siguranta, fara a risca sa ramanem fara credit tocmai atunci cand avem mai multa nevoie. In cazul in care nu vom mai “comunica” in viitorul apropiat va doresc spor la cumparaturi, succes in alegerea cadourilor ideale pentru cei dragi si niste sarbatori asa cum va doriti!