Timpul tace si trece. Ai grija ce faci cu viata ta. Voteaza inteligent!

Stii momentul ala in care realizezi ca “timpul” chiar “tace si trece”?! Ei bine, asta am realizat eu astazi, toata ziua.

Uneori te lovesti asa din senin parca de realitate. Desi sunt mai multi pasi care te duc spre asta, fara sa-i realizezi.

Pur si simplu uneori ai impresia ca viata trece mult prea repede si nu ai avut timp sa-ti ancorezi barca cum ai vrut. Poate nici unde ai fi vrut.

Timpul …

Nu stiu daca exista o criza a varstei sau pur si simplu aceste crize apar in anumite momente ale vietii. Care nu au neaparat legatura cu varsta, cat cu impactul loviturii de realitate, prezent.

Traiesti intr-un anumit fel si ritm si dintr-o data stai sa te intrebi daca ai trait cum iti doreai. Sau oare cum iti imaginai.

Cu ce gresim, ce facem ca sa iesim din starea asta. Exista ceva ce putem face? Care este cea mai buna metoda de a iesi dintr-o situatie in care simti ca ar trebui neaparat sa iesi?

Fiecare persoana ar trebui sa-si gestioneze viata asa cum considera, dar la un moment dat ar trebui sa stam pe margine si sa ne gandim.

Alege sa fii fericit!

Ce vrem sa facem mai departe sau ce ar trebui. Cum am putea sa facem astfel incat sa fim multumiti, fericiti, satisfacuti.

Fiecare om este responsabil sa-si gaseasca echilibrul. Trebuie sa incercam sa fim sinceri cu cine suntem si ce ne dorim. Doar in acest fel vom reusi sa avem ceea ce ne dorim.

In caz contrar, ne trezim intr-o buna zi ca nu stim exact daca suntem ceea ce ne dorim.

Sugestia mea este sa nu mergeti la referendum, daca mergeti, votati in mod inteligent. Ganditi-va ce veti schimba, daca merita sau nu.

Ganditi-va ce este politica si ce este politica in tara noastra. Avem multe de pierdut!