To hate or not to hate?!

Hopa ca se apropie lansarea unor noi produse Apple iar in cele ce urmeaza o sa cititi cateva randuri asternute (cu dedicatie speciala se stieee) special pentru hater. Adica acele persoane ce isi rapesc cateva momente din viata lor pentru a da explicatii (sau argumente) de ce produsele Apple sunt de porc si restul (in special Samsung) sunt facute cu bun simt, fara erori, cu design frumos, cu un marketing serios s.a.m.d..

Au tinut foarte multe persoane, dupa lansarea mult asteptatului (cel putin de unii) iPhone 5, sa mentioneze ca ei renunta la iPhone (in favoarea S3). Tot ei au sustinut ca o sa fie un mare esec, de curand am vazut rezultatele vanzarilor si numai esec nu a fost. Daca vreti sa vedeti un esec uitati-va printre produsele Nokia si o sa va lamuriti.

Trecut-au deja 6 luni de la lansarea oficiala (intre timp am reusit sa imi procur si eu un exemplar) perioada in care au aparut tot felul de stiri despre urmatorul/urmatoarele iPhone/iPhone-uri cum ca ar aparea un 5S si un iPhone Mini sau 3 modele impartite in functie de marime mic, mediu si mare (cel mare ajungand la 4,8 inch). Bineinteles sunt doar zvonuri, nimic sustinut de vreun comunicat de presa sau de vreo personalitate din interiorul companiei din Cupertino. Un singur lucru e sigur, un 5S trebuie sa apara pe piata in lunile care urmeaza! Cum va fi? Pai, la cum ne-au obisnuit deja, o sa fie un design aproape identic cu cel al iPhone-ului 5 doar la partea de hardware vor fi noi componente, desigur va fi insotit si de iOS 7.

Este adevarat si faptul ca Samsung a “spart tiparele” in cadrul acestei batalii, pentru cel mai bine vandut smartphone, cu noul lor S3 care a avut un succes “imbatabil”. Pe langa toate acestea Samsung se “lauda” si cu profitul pe 2012 sau cu numarul de telefoane mobile vandute, dar sa nu uitam faptul ca ei lanseaza 1 terminal “pe zi”.

Realmente Samsung a castigat mult teren in fata tuturor, in special in fata Apple, folosind reclame agresive pe care au cheltuit foarte multi bani (o reclama la Super Bowl a costat 10 milioane $- bineinteles in cadrul acesteia atacau Apple). Una peste alta Apple si-a cam “luat-o la fundulet”, personal sunt foarte curios ce o sa se intample in continuare in batalia pentru stafeta de “cel mai bine vandut smartphone”! VOI?