Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier

Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier este un first-person shooter dezvoltat de studiourile Ubisoft de la Paris, Red Storm, Romania si Ucraina. A fost lansat in anul 2012 de Ubisoft, conceput pentru Windows, PS 3 si xBox 360. Actiunea jocului are loc in anul 2024 unde un grup de patru omeni Ghost Team numit Predator condusi de Joe Ramirez, au fost insarcinati sa mearga in Nicaragua si sa opreasca traficul de arme din acea regiune. In timpul perchezitiei unui convoi de masini, o bomba este detonata omorand toata echipa.

Investigarea evenimentului si cautarea celor responsabil este insarcinata unui alt grup Ghost Team numit Hunter avandul ca lider pe Capitanul Cedric Ferguson, Staff Sergent John Kozac, Master Sergent Robert �Pepper� Bonifacio si Sergent First Class Jimmy �30K� Ellison.

Echipa pleaca din Fort Bragg, Carolina sub supravegherea Maiorului Scott Mitchell. Maiorul ii informeaza despre misiunea lor. Sa-l gaseasca pe un traficant de arme pe nume Peaz din Sucre, Bolivia care este posibil sa aiba informatii despre atacul cu bomba. Jocul are diferite de moduri in campania multiplayer incluzand jocuri de tip cooperativ si competitiv. Future Soldier are o campanie full cooperative si deasemenea un nou mod wave-based Guerilla care poate fi jucat si in campania single player. Modul multi player cooperativ are in dotare diferite tipuri de joc precum Conflict, Decoy, Saboteur si Siege.