Transexualitate: un subiect care ar trebui dezbatut mai des

Consider geniala poza de mai sus si perfecta pentru ceea ce vreau sa scriu in randurile de mai jos.

Asa cum v-ati dat seama si din titlu si din imagine, astazi este despre transexualitate. Un subiect usor, pentru o duminica lenesa. #lazysunday si #transexuality

Transexualitate: totul se rezuma la perceptie

Cu toate ca nu mai traim in “trecut” cand tot ce era diferit era “rau”, mai exista inca idei preconcepute si in 03 iunie 2018.

Una dintre acestea este transexualitatea. Un subiect care la fel ca si homosexualitatea (si toate subiectele care au legatura cu identitatea sau placerile sexuale) starneste discutii contradictorii.

Un nou studiu scoate la iveala faptul ca identitatea sexuala ar putea fi descoperita printr-o scanare a creierului.

Persoanele care nu sunt multumite de sexul cu care s-au nascut, de obicei au o activitate cerebrala diferita. Specifica sexului opus.

Transexualii se simt inconfortabil, sa zic asa, in corpul pe care il au. Pentru ca aceasta “frustrare” apare de obicei la varste fragede, le este recomandat sa faca terapie. Adica sa mearga la un psiholog si/sau sa ia diferiti hormoni.

Invata sa accepti cine esti!

Asta in cazul in care provin dintr-o familie educata si traiesc intr-un mediu dezvoltat. Pentru ca de cele mai multe ori aceste persoane sunt blamate de societate.

Tot ce are legatura cu partea “sexuala” a vietii noastre este diferit de la om la om. Hormonii, creierul, toate contribuie pentru a crea unicitate individului.

Trebuie sa invatam sa acceptam ca suntem diferiti. Felul in care sunt EU nu este neaparat mai bun sau mai rau in comparatie cu felul in care esti TU.

Asta ar trebui sa fie regula de aur dupa care viata merita traita. Suntem diferiti, dar nu este ceva negativ. Atat timp cat nu ne facem rau unul altuia si ne traim in liniste si comuniune viata.

Cand lucrurile sunt atat de simple, de ce le mai complicam inutil?!

sursa imaginii: https://bit.ly/2JpLW1y