Tu cat timp esti offline?

Eric Pickersgill si al sau proiect “Removed” mi-au facut ziua mai frumoasa si inceputul de saptamana minunat. Talentatul fotograf american a eliminat tot ce inseamna telefoane inteligente si dispozitive digitale din imaginile de zi cu zi, realizand astfel imagini cu un puternic mesaj educational.

Artistul a vrut sa transmita un mesaj extrem de important, si anume: suntem prea mult timp conectati la nivel tehnologic si uitam sa fim conectati la nivel uman.

Dependenta de tehnologie si nevoia de a fi in permanenta conectati la internet reprezinta un pas important pentru umanitate, un pas spre evolutie. Trebuie insa sa stim sa gasim un echilibru in tot ceea ce facem: incepand cu alimentatia, continuand cu activitatile zilnice si terminand cu petrecerea timpului liber online.

Suntem dependenti de tot ce inseamna medii online, avem mai multi prieteni virtuali decat in realitate, suntem mult mai interesanti in postari decat in viata de zi cu zi. Observ, cu parere de rau, ca prieteniile nu mai sunt ce au fost, lumea nu se mai cunoaste decat la nivel superficial, avansul tehnologic a creat tipare astfel incat oamenii pot fi incadrati cu usurinta in ele.

Putini sunt cei care mai indraznesc sa fie ceea ce sunt, sa isi exprime caracterul asa cum e el, din pacate tot mai putini.

O sa va prezint imaginile realizate de artist, in felul acesta poate veti realiza si voi importanta echilibrului si in ceea ce priveste perioada petrecuta cu telefonul mobil (si nu numai) in mana.

Voi cate ore pe zi sunteti offline?

cuplu in pat familie mama si fiica proaspat casatoriti frati pe canapea amici cuplu in sufragerie familie la gratar cuplu pe vapor prieteni la gratar prietene cuplu pe canapea cuplu pe terasa

14 15 16 17 18 19 20 21 22 23