Tu de unde bei apa?

La intrebarea care este filmul anului 2015 raspunsul este deja extrem de simplu, cel putin pentru mine. Cu siguranta Star Wars, ca doar nu a beneficiat de atat de multa publicitate doar asa, de dragul artei.

Peste tot pe unde mergi, chiar si in micuta si putin insemnata noastra tarisoara (si aici ma refer strict la puterea de cumparare a biletelor in cinema) vezi reclame peste reclame cu Star Wars.

Incepand cu radioul si televiziunea, continuand cu mijloacele de transport in comun si terminand cu market-urile sau mall-urile, peste tot reclamele abunda in informatii interesante sau chiar in “mega-promotii”.

Chiar si cei care pana acum nu aveau nici o legatura ( “nici in clin, nici in maneca” ) cu aceasta “trilogie” au devenit experti in “Jedi Style” sau “Dark Side”.

pahare star wars

Nu ma numar printre suporterii infocati, nu sunt nici vreun expert in filme, insa cu siguranta voi urmari plin de interes acest mult asteptat film. Speranta mea este sa il vad inca din primele zile pentru a evita sa citesc curios toate comentariile si discutiile in legatura cu povestea (pana in prezent nu mi-am achizitionat biletul mult asteptat).

Pentru ca e luna cadourilor, pentru ca fix in aceasta luna apare si filmul, pentru ca aveti cu siguranta cel putin o persoana in familie sau printre prieteni care indrageste acest film, atunci va ofer o sugestie de cadou: un pahar.

Hmmm, poate parea banal, insa pentru gustul meu este destul de bine facut si frumos, sau cel putin asa pot deduce din imagini.

set pahare star wars

Think Geek sunt producatorii acestui set de 6 pahare de sticla, pe fiecare dintre acestea fiind reprezentate corpuri ceresti in stransa legatura cu evolutia povestii: Alderaan, Dagobah, Death Star, Endor, Hoth, Tatooine.

Ce ziceti, va alaturati Laturii Intunecate?