Tu esti Proprietar?

Daca va numarati printre persoanele care inca nu au trecut in contul de Facebook titulatura de “proprietar” atunci ar trebui sa va grabiti pentru ca piata imobiliara din tara noastra incepe sa isi revina incet, dar sigur. Inaintea “izbucnirii” crizei imobiliare pretul locuintelor in tara noastra era extrem de mare, exagerat as putea afirma, nu degeaba Romania s-a “imbogatit” cu cativa milionari in Euro.

In perioada crizei acest segment a fost afectat si astfel de abia acum putem vorbi despre preturi reale ale imobilelor, dupa parerea mea. Ca si fapt informativ, exista in zonele centrale de case din Bucuresti, cum ar fi sa zicem strada Paris, case vechi care sunt vandute la pretul de 3-4 milioane de euro. O suma perfect justificata pentru a noastra luxoasa si civilizata capitala, nu?! Chiar daca atat costa casa-palat a lui 50 Cent sau orice casa exagerat de mare si somptuoasa a vedetelor de talie internationala?! Sper sa intelegeti unde vroiam sa ajung!

Lasand realitatea si ironizatul acesteia la o parte, trebuie sa stiti ca acum este momentul oportun sa va achizitionati propria casa sau propriul apartament. Criza economica incepe sa se face tot mai putin simtita si treptat pretul locuintelor va creste, iar pentru a profita de ofertele care sunt inca atractive trebuie sa faceti click aici si sa va alegeti casa mult dorita. Pentru foarte multi romani este foarte important sa aiba propria casa, chiar daca acest lucru presupune eforturi si sacrificii facute pentru tot restul vietii.

Nu conteaza cat de greu este, nu conteaza ca nu vei mai stii ce sunt concediile si vacantele sau urmarea propriilor pasiuni, atunci cand ai reusit sa iti iei casa mult visata totul trece in umbra. Daca verificati imobiliare Bucuresti veti observa ca tot mai multe persoane aleg constructiile noi, acestea fiind concepute pe gustul generatiei tinere. Este mult mai placut sa ai vecin de scara o persoana de varsta ta, este mult mai placut sa locuiesti intr-o constructie noua pe care insectele si mucegaiul nu au reusit sa o acapareze.

Chiar daca inteleg nevoia celor mai multi dintre noi de a detine propria locuinta, nu ma numar printre acestia. Atat timp cat voi avea suficienti bani sa imi platesc chiria in apartamentul mult dorit si atat timp cat reusesc sa imi traiesc viata facand ceea ce imi place nu vreau sa am nici un titlu de proprietate! Voi ce fel de aspiratii aveti in ceea ce priveste acest domeniu? Ma intereseaza si astept parerile si impresiile voastre!