Tu in ce te refugiezi cand simti ca nu mai poti? Care e escape-ul tau?

Cand te-ai saturat de realitate, este bine sa te refugiezi in ceva. Trebuie sa ai “acel ceva”, doar al tau, care sa-i permita creierului sa-si ia doza de pozitivism necesara pentru a merge mai departe.

Unii se refugiaza in vicii, altii in muzica, filme, oameni, calatorii si asa mai departe. Indiferent de locul in care ne refugiem, este bine sa existe.

Cel mai trist este atunci cand nu stim spre ce sa ne orientam. Nu ne cunoastem refugiul.

Trebuie sa te refugiezi in ceva!

Eu ma refugiez in online. Asta inseamna sa aflu orice despre oricine. Sa stiu cat mai multe informatii. Este “drogul” pe care il ofer creierului.

Fie ca este un show de stand-up, fie ca este un sketch de la SNL, fie ca este un interviu cu oricare dintre Jimmy Fallon, Ellen si asa mai departe.

Gasesc tot timpul motive sa ma incarc cu energie pozitiva.

Va postez mai jos o reclama romaneasca care promite multe. Sper sa va fie de ajutor si sa va ofere pret de cateva minute doza necesara de optimism.

Este important sa stim sa-i oferim creierului nostru ceva pozitiv

Mi-am amintit de aceasta reclama dupa ce am citit un articol in care era descris cum au reusit sa captureze un crocodil urias. Dupa 10 ani de cautari.

Crocodilul a fost gasit si prins in Australia si se estimeaza ca ar avea 60  de ani. Adica este batran, pentru ca in medie traiesc in jur de 70 ani.

Are circa 4,5 metri lungime si aproape 600 kilograme. Nu este cel mai mare capturat, dar este destul de mare.

Indiferent cate momente negative ne ofera viata, trebuie sa invatam sa le depasim prin gandire pozitiva. Doar in acest fel reusim sa mergem mai departe.

Daca considerati ca aveti un moment in care sunteti cu psihicul la pamant, incercati sa urmariti ceva amuzant. Sau sa faceti ceva ce va place.

sursa imaginii: https://bit.ly/2NbEYLN