Tu te joci jocuri online?

Salutare, in cele ce urmeaza am sa va vorbesc putin despre jocurile pentru fete care au inceput sa ‘invadeze’ internetul. Dupa cum bine stiti in ultimii anii jocurile online de tip flash sunt foarte populare, reusind sa ataraga zeci de mii de utilizatorii online ( in cazul site-urilor brand). Grafica acestor joculete este destul de buna, cei care le produc au reusit sa introduca elemente extrem de reale, miscarile sunt foarte bune, iar povestioarele de asemenea.

Jocurile pentru fete, au devenit din ce ince mai cautate. Nu putine sunt joculetele in care trebuie sa o imbraci pe Barbie, sa prepari mancare pentru Alice sau sa ingrijesti un bebe mic. Jocuri Barbie sunt din ce in ce mai cautate pe internet de fetite mici, care doar pentru asta folosesc internetul sau pur si simplu de fete cu varste cuprinse 10 si 18 ani, care se plictisesc in fata calculatorului.

Jocurile sunt foarte atragatoare si iti confera posibilati foarte mari, de exemplu in jocurile de imbracat ai o gama extrem de variata de haine sau accesorii. De la blugi la rochii de seara sau de la bratari pana la inele si coliere. Jocurile online sunt foarte accesibile pentru ca nu iti ‘mananca’ foarte multe resurse, te poti juca cu ajutorul unui computer cu performante destul de mici, insa ai nevoie de o conexiune la internet. Site-urile care ofera astfel de jocuri sunt foarte multe, asa ca nu mai sta pe ganduri si incearca si tu unul, sunt sigur ca vei gasi ceva care sa iti atraga atentia si care te va tine cateva ore bune in fata computerului.